Horoscop dragoste pentru zodia Scorpion

Scorpionul este un partener misterios si se implica intr-o relatie doar daca este sigur de sentimentele celuilalt. Abordeaza dragostea intr-un mod emotional si vrea intotdeauna sa-si creeze propria poveste de dragoste. Viseaza sa intalneasca o persoana artistica, spirituala, idealista si receptiva. Scorpionul este un partener senzual caruia ii place mai degraba aspectul fizic al partenerului sau, putand fi extrem de dur si de exigent in acest sens.

Pe plan amoros, Scorpionul vrea sa aiba totul. In caz contrar, este capabil sa distruga tot ce a obtinut. Scorpionul este un partener fidel si, in caz de tradare, pregateste toate detaliile razbunarii sale. Isi manifesta in mod instinctiv instinctele erotice deoarece vrea sa traiasca experiente unice si originale cu partenerul sau.

Scorpionul este un partener misterios, pasional si sexual. Persoanele care vor sa-l atraga trebuie sa fie pasionale si fermecatoare. Scorpionul iubeste secretele si poate avea in orice moment o relatie clandestina doar pentru a-si satisface dorintele sexuale. Este o persoana care are sentimente puternice pentru familia sa si pentru casa sa si toate problemele de familie raman secrete deoarece Scorpionul este protector si loial cu familia sa.

Scorpionul vrea sa fie respectat si este atras in general de persoanele puternice care au o anumita influenta asupra caracterului sau. Nu are prea multi prieteni sau cunostinte si intotdeauna trebuie sa impartaseasca ideile cu prietenii sai.

Scorpionul este o persoana puternica care nu accepta niciodata printre prietenii sai persoane cu un caracter slab. Totusi, isi poate face prieteni care vor sa-i manipuleze pe ceilalti si de aceea ar trebui uneori sa faca o evaluare asupra prietenilor sai.

Pe plan amoros, Scorpionul este un partener romantic, decis, direct, uneori gelos si posesiv. Are nevoie de dragoste si de aceea este mult prea posesiv cu partenerul sau. Scorpionul traieste intens experientele sentimentale, se implica trup si suflet intr-o relatie. Scorpionul este un partener dominant care vrea sa controleze viata partenerului sau si adopta o atitudine serioasa in momentul in care vine vorba de probleme de cuplu.

Scorpionul este un partener seducator si pasional care vrea sa aiba doar experiente pure si unice deoarece este atras de secret, mister si obscuritate. Scorpionul este un partener care isi doreste sa fie admirat, a carui ambitie personala este bine dezvoltata. Erotismul este pentru Scorpion o modalitate de a-si exprima personalitatea. Energia sexuala a Scorpionului trebuie sa fie mereu exploatata. In caz contrar, apar depresii, tristete, anxietate sau melancolie.

Ti-a placut? Share la prieteni

Articole si zodiace pentru zodia scorpion:

Alege zodia pentru a citi horoscopul dragostei:


Articole despre dragoste si zodii:


Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii