Calculeaza zodiile tale in toate zodiacele lumii

Prin pagina Zodii si Zodii iti oferim un serviciu online gratuit prin care poti afla zodia ta in toate zodiacele lumii. Cu ajutorul calculatorului personalizat vei afla zodia in urmatoarele zodiace: European, Chinezesc, Floral, Arboricol, Egiptean, Romanesc Vechi, Indian, si in plus iti vom calcula si numarul destinului.

Pentru a afla care sunt zodiile tale, completeaza formularul de mai jos cu datele tale adevarate si vei primi imediat raspunsul.

Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii

Zodiile din zodiacul european

In zodiacul european (zodiacul clasic), momentul in care incepe fiecare dintre zodii este determinat de intrarea Soarelui in zodia respectiva si difera de la an la an, uneori chiar cu mai multe zile. Din acest motiv, datele obisnuite la care se spune ca incepe o zodie sunt doar orientative.


Zodiile din zodiacul chinezesc

In zodiacul chinezesc zodiile corespund anilor din calendarul chinezesc, iar anii din calendarul chinezesc incep la date diferite de Anul Nou occidental. In acest zodiac exista 12 zodii, iar fiecare zodie dureaza un an intreg. Astfel anul 2009 se afla sub semnul Bivolului, iar anul 2010 o sa fie sub semnul Tigrului.


Zodiile din zodiacul indian

In zodiacul indian zodiile se stabilesc in functie de decadele zodiilor europene, ceea ce inseamna ca in acest zodiac exista 36 de zodii (cate 3 zodii pentru fiecare zodie din zodiacul european).


Zodiile din zodiacul arboricol

In zodiacul arboricol zodiile se determina in functie de pozitia Soarelui (in grade) in zodiile europene. Din acest motiv, si in acest zodiac datele la care incep zodiile nu corespund intotdeauna cu datele calendaristice folosite de obicei.


Zodiile din zodiacul floral

In zodiacul floral zodiile se calculeaza in functie de ziua in care este nascuta o anumita persoana. Zodiacul Floral cuprinde 9 zodii, fiecare zodie reprezentand cate o floare si avand o anumita semnificatie. Zodiacul Floral (sau zodiacul florilor) este un zodiac aplicabil indeseobi femeilor, iar prin extensie, si barbatilor.


Zodiile din zodiacul egiptean

Acest zodiac tine cont de zeii vechilor egipteni. Fiecare zodie reprezinta un anumit zeu. Zodiacul egiptean este un zodiac foarte citit. Poti afla compatibilitatea zodiei tale din zodiacul egiptean cu celelalte zodii.


Zodiile din zodiacul romanesc vechi

Zodiacul romanesc este impartit tot in 12 zodii ca si cel european, iar fiecare luna calendaristica reprezinta o anumita zodie, avand denumirea din popor a lunilor (gerar, florar ...). Acest zodiac ofera informatii generale pentru zodia in care te aflii.


Calcularea numarului destinului

Acest numar se calculeaza in functie de numele complet al fiecarei persoane. Exista o asociere intre litere si numere si se realizeaza un calcul, iar rezultatul final este un numar, sau mai rar, numerele speciale 11 si 22.