Studiu karmic

Studiul karmic este un studiu astrologic bazat pe o harta natala foarte complexa, ce foloseste, pe langa planete, si elementele karmice predominante in viata.

"Karma" inseamna actiune. Pentru a intelege mai bine conceptul de karma, Swami Vivekananda in cartea sa, "Raja Yoga", folosește exemplul unei pietre aruncata in vid (unde forta gravitationala a planetelor nu exista). Orice piatra arunci in acest mediu se va intoarce in cele din urma la tine, cu un moment (masa x viteza) egal cu cel care l-ai folosit pentru a o arunca. In acelasi fel, orice actiune se intoarce in cele din urma, egal si in aceeasi forma, la cel care a initiat-o.

Interpretarea semnificatiilor karmice, include si sfaturile necesare depasirii blocajelor generate de aspectele tensionate si a posibilitatilor de evolutie si intelegere a propriei fiinte.

Acest studiu va ajuta la intelegerea evenimentelor neplacute din viata dumneavoastra, a bolilor, handicapurilor si nefericirii sau ratarii unor teluri importante.

Studiul karmic va contureaza cauzele care au generat situatii complicate din viata dumneavoastra, precum si caile de evolutie spirituala spre o viata mai buna.


Serviciul este disponibil doar pentru membrii premium!

Membri premium ai site-ului vor avea acces gratuit la toate serviciile astrologice personalizate, si in plus, multe alte beneficii.

Intra in contul tau de membru premium Zodiac24.ro
sau
Inregistreaza-te ca membru premium pe site!

Alte servicii astrologice disponibile pentru membri: