Horoscop dragoste pentru zodia Pesti

Pestii sunt capabili de orice sacrificiu pentru partenera lor. Au mereu nevoie de dovezi de dragoste, de a fi incurajati. Pestii sunt atrasi de persoanele care au ceea ce le lipseste lor: curajul si spiritul practic. Pestii pot avea vicii sau se pot autodistruge daca nu sunt fericiti. Pestele este un partener care isi manifesta dragostea prin poezie, arta sau muzica.

Pestele incearca sa lase o impresie buna, fara sa-si arate propria personalitate cand vrea sa cucereasca sau cand vrea sa-i atraga atentia partenerului. Are capacitatea de a se dedubla rapid deoarece este imprevizibil, isi schimba intotdeauna parererile si nu isi arata niciodata sentimentele. Din cauza bunatatii sale care ajunge pana la naivitate uneori, Pestii pot fi victimele tradarilor sentimentale. Sunt niste parteneri care nu vorbesc prea mult, sunt discreti si romantici. Cand nu simt iubire din partea persoanei de sex opus sunt descurajati si pesimisti.

Pestii isi fac iluzii pe plan sentimental, sunt mereu indecisi si nu stiu niciodata ce asteptari au de la partenerul lor. Uneori sunt imprevizibili, sentimentali si sensibili. Uneori, Pestii se refugiaza intr-un univers imaginar sau intr-un loc secret si misterios. Pestii sunt niste parteneri misteriosi si sensibili, calmi, visatori si creativi. Simt nevoia sa-si impartaseasca partenerului viata sentimentala si au nevoie de o evolutie spirituala in cadrul unei casnicii.

Pestii adora sa aiba secrete si partenerul trebuie sa-i intuiasca intentiile pentru a intra in universul lor. Partenerul ideal al Pestilor trebuie sa fie o persoana calma, rabdatoare. Uneori Pestii au indoieli in legatura cu fidelitatea si valoarea partenerului lor. Pestii sunt niste persoane idealiste, sensibile, romantice si visatoare. Pestii se bazeaza pe sfaturile partenerului deoarece nu au incredere in fortele lor proprii.

Pestii sunt niste persoane care sunt fericite doar daca ceilalti sunt fericiti la randul lor, sunt capabili sa se neglijeze pe ei insisi pentru bunastarea partenerului. Uneori Pestilor le place sa fie singuri cu gandurile lor, simt nevoia sa-si dedice timpul artei. Nu suporta discutiile in contradictoriu deoarece au impresia ca au intotdeauna dreptate. Pestii isi accepta cu dificultate greselile din cauza ca traiesc intr-o lume utopica.

Pestii sunt niste persoane sincere si emotive care isi doresc mereu sa-i ajute pe ceilalti. Partenerul Pestilor trebuie sa-si arate sentimentele fie prin actiuni, fie prin gesturi. Pe plan erotic, Pestii sunt niste persoane intuitive, cu imaginatie, care inteleg sexualitatea partenerului lor. Pestii sunt capabili de sacrificii si de eforturi pentru o viata de cuplu fericita.

Ti-a placut? Share la prieteni

Articole si zodiace pentru zodia pesti:

Alege zodia pentru a citi horoscopul dragostei:


Articole despre dragoste si zodii:


Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii