Horoscop dragoste pentru zodia Berbec

Berbecul este o persoana energica, activa dar si independenta si curajoasa. In dragoste, Berbecul nu este constient de sentimentele celorlalti deoarece este mai preocupat de propriile sale sentimente. Pe plan sentimental, Berbecul trabuie sa aiba alaturi un partener independent, atragator, cu obiective bine definite.

Berbecul isi cauta de obicei partenerul in cadrul anturajului sau dar si in cluburi, cazinouri sau la teatru. Este o persoana pasionala, afectuoasa si generoasa dar incapabila sa-si controleze sentimentele. Berbecul adora muzica, hainele, flirtul si viata sociala. Uneori, din cauza unei deziluzii sentimentale, Berbecul devine sensibil si este capabil sa se casatoreasca rapid. Pentru Berbec erotismul este extrem de important, reprezentand principalul criteriu in evaluarea relatiilor sale.

Berbecul nu este capabil sa aiba relatii romantice deoarece prefera relatiile confuze. Fidelitatea nu este punctul forte al Berbecului, deoarece nevoile sale sexuale sunt puternice. Berbecul are intotdeauna nevoie sa-si arate si sa vorbeasca de sentimentele si instinctele sale sexuale.

Uniunea este importanta pentru Berbec chiar daca casatoria este uneori incerta. Este un partener care isi doreste intotdeauna sa se identifice cu partenerul sau, are nevoie de sfaturile si de increderea partenerului sau. Berbecul depaseste orice obstacol datorita simtului umorului bine dezvoltat. Partenerul Berbecului trebuie sa-i tolereze si sa-i accepte acestuia comportamentul imprevizibil deoarece ii place sa controleze si sa organizeze totul.

Pe plan erotic, Berbecul isi fascineaza partenerul prin intermediul apetitului sexual, este o persoana care stie sa-si satisfaca jumatatea. Berbecul este un partener care nu-si arata usor sentimentele si este o persoana care nu poate avea o viata reusita de cuplu daca nu are o viata sexuala implinita. Este un partener generos care vrea mereu sa-si mentina vitalitatea erotica.

In unele situatii, Berbecul este un partener sensibil si artistic al carui emotii erotice sunt extrem de bine dezvoltate. Partenerul ideal al Berbecului este o persoana intelegatoare, capabila sa-i accepte fanteziile si dorintele.

Ti-a placut? Share la prieteni

Articole si zodiace pentru zodia berbec:

Alege zodia pentru a citi horoscopul dragostei:


Articole despre dragoste si zodii:


Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii