Horoscop dragoste pentru zodia Balanta

Balanta este un semn care se dovedeste a fi un partener foarte fermecator, sociabil si placut care vrea sa imparta totul cu partenerul sau. Balanta are nevoie de un partener intelectual care sa ii ofere echilibru si armonie.

Casatoria este foarteimportanta pentru semnul Balantei. Balanta este insa mereu indecisa atunci cand vine vorba despre alegerea partenerului sau. Balanta este si cel mai sociabil semn al horoscopului si este incapabila sa locuiasca singura iar partenerul sau trebuie sa fie inainte de toate prietenul sau.

Persoanele din semnul Balanta sunt senzuale, afectuoase si atente dar pot fi extrem de capricioase. Partenerul sau trebuie sa isi dovedeasca sentimentele deoarece Balanta nu este in stare sa iubeasca o singura persoana.

Cele din semnul Balanta sunt si niste persoane fragile si delicate care vor sa fie iubite. Acestea iubesc arta, dansul si beatitudinea. Balanta uraste minciuna si din aceste motive prefera mereu sa spuna adevarul.

Balanta isi doreste mereu sa isi arate eleganta si aceasta trebuie sa fie mereu admirata. Balanta este atrasa mereu de catre persoanele care i se aseamana si vrea sa creeze un echilibru armonios alaturi de partenerul sau.

Pe plan amoros, Balanta este in cautarea placerilor si uneori este in cautarea unui partener care sa ii impresioneze pe ceilalti prin aspectul sau fizic. Balanta iubeste viata sociala si poate deveni o persoana extrem de speciala datorita comportamentului sau deoarece este o persoana extrem de amabila care are si simtul umorului.

Intr-o relatie, Balanta este destul de suspecta si se gandeste mult inainte de a lua anumite decizii deoarece nu isi doreste sa aiba o relatie superficiala. Balanta nu manifesta interes pentru persoanele care nu au acelasi statut intelectual si prefera mereu persoanele romantice, independente si idealiste.

Balanta ofera intr-o relatie atat cat primeste si isi doreste sa creeze mereu un echilibru in relatiile de cuplu sau de prietenie.

Balanta iubeste sa aiba niste discutii cu privire la arta, expozitii, spectacole, casatorii sau afaceri. Aceasta isi doreste sa ajunga la echilibrul perfect cu partenerul sau si prefera sa aiba relatii stabile si definitive. Balanta stie sa isi exprime bine semtimentele si uneori se foloseste de capacitatile sale artistice si poetice pentru a se exprima.

Persoanele din semnul Balantei sunt si niste persoane afectuoase, amabile si sociabile care analizeaza mereu reactiile partenerului sau.

Balanta stie sa isi transforme erotismul in expresie artistica datorita talentului sau deoarece vrea sa isi seduca mereu partenerul.

Ti-a placut? Share la prieteni

Articole si zodiace pentru zodia balanta:

Alege zodia pentru a citi horoscopul dragostei:


Articole despre dragoste si zodii:


Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii