Care este boala specifica in functie de semnul astrologic?

Fiecare semn astrologic si opusul sau poseda anumite probleme de sanatate in functie de partea corpului care il guverneaza.

Berbecul, opusul Balantei. Deoarece sunt impulsivi si agitati, nativii acestui semn sufera cel mai adesea din cauza durerilor de cap. Semnul lor opus, Balanta, poate suferi si din cauza migrenelor dar nu din cauza temperamentului. Cel mai bun sfat pentru cele doua semne – reducerea stresului sau o pauza in activitatea lor.

Taurul, opusul Scorpionului. Exista sanse foarte mari ca nativii acestui semn sa sufere din cauza durerilor de gat, a sinusurilor sau a racelii. Cea mai mare problema a lor este legata de glanda tiroida. Daca suferi din cauza palpitatiilor sau a insomniilor, cu siguranta ca glanda tiroida este hiperactiva.

Gemeni, opusul Sagetatorului. Nativii acestui semn si opusul lor, sunt predispusi accidentelor. De asemenea, bolile pulmonare sau racelile grave si bronista ii pot afecta. Persoanele nascute sub semnul Gemeni si Sagetator se pot intelege foarte greu din cauza faptului va sunt extrem de stresati.

Leul, opusul Varsatorului. Nativii acestui semn sunt predispusi unor probleme cardiace. Un mod de viata mult prea activ sau perioadele de stres pot conduce la dureri de spate sau musculare. Nativii din Leu si Varsator trebuie sa aiba o viata echilibrata cu o alimentatie sanatoasa si  exercitii fizice.

Racul, opusul Capricornului. Persoanele nascute sub semnul Racului sunt predispuse la probleme de sanatate precum ulcerul sau indigestiile. Acest semn si opusul sau trebuie sa renunte la cafea sau la fast-food. Este important sa se controleze nivelul de stres deoarece poate afecta stomacul.

Balanta, opusul Berbecului. Nativii acestui semn sunt predispusi unor probleme cu rinichii. Este deci recomandat sa se hidrateze suficient. Cel mai bun remediu este o alimentatie echilibrata, exercitii si repaos. Un mod de viata haotic si stresul le poate afecta organismul.

Fecioara, opusul Pestilor. Nativii din Fecioara, la fel ca si cei din Rac, sau opusii sai din semnul Pestilor sunt predispusi unor probleme digestive. Prea multe griji sau stres poate duce la indigestie sau la proasta functionare a intestinelor. Este necesara deci o alimentatie echilibrata si relaxarea sistemului nervos. Pentru acest semn, un regim vegetarian este extrem de benefic.

Scorpionul, opusul Taurului. Nu este deloc surprinzator faptul ca problemele lor de sanatate sunt sexuale. O viata sexuala moderata se recomanda insa.

Sagetatorul, opusul Gemenilor. Persoanele acestui semn sunt cele mai active. Sagetatorii deci, dar si Gemenii trebuie sa evite o viata dezordonata sau sedentara deoarece au tendinta de a se ingrasa.  Cuvantul de ordine-moderatia, deoarece exagerarile cu mancarea sau cu bautura pot afecta ficatul.

Capricornul, opusul Racului. Din cauza vietii agitate sau a stresului acestia pot suferi sin cauza durerilor de genunchi sau articulare. Stresul le poate afecta si dintii. Mai tarziu in viata se pot confrunta si cu boli precum artrita sau reumatismul.

Varsatorul, opusul Leului. Cei nascuti sub semnul Varsatorului dar si al Leului trebuie sa acorde o mare importanta sistemului circulator. Pot fi afectati si de sedentarism sau frig. Pot suferi si din cauza varicelor.

Pestii, opusii Fecioarei. Nativii acestui semn au niste picioare foarte sensibile. Cea mai buna este medicina traditionala.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: