Ascendent - Calculare ascendent personal

,  

Ascendentul este semnul zodiacal care se afla la rasarit in timpul nasterii, care este considerat primul tipat al nou-nascutului. Deci, Ascendentul este zodia care rasare in perioada nasterii persoanei respective.

Un exemplu rar intalnit este ca persoana sa se nasca in zodi, la rasaritul Soarelui, iar atunci Ascendentul lui va fii acelasi cu semnul zodiacal din ziua respectiva. Din pacate, aceasta situatie este destul de rar intalnita. In celelalte cazuri, Ascendentul personal se calculeaza in functie de numarul de ore trecute intre rasaritul soarelui si timpul nasterii. Acesta este motivul pentru care ora nasterii este atat de importanta la calcularea unui horoscop personal, deci si la calcularea Ascendentului.

Ascendentul poate avea uneori o influenta destul de mare asupra unui nativ: daca, la perioada nasterii, in semnul in care se afla Ascendentul se gasesc mai multe planete, este foarte posibil ca acel nativ sa aiba mai mult caracteristicile zodiei in care are Ascendentul decat cele ale zodiei natale.

Cat de important este ascendentul?
Importanta ascendentului este foarte mare si uneori, chiar mai mare decat zodia nativului. Ascendentul da nativului, in general trasaturi asemanatoare zodiei corespunzatoare, dar in cazuri rare apar si deosebiri. In orice caz, imaginea personalitatii nu este completa fara caracteristicile Ascendentului, care trebuie corelate cu cele ale zodiei natale.

Ce semnifica ascendentul?
Prima parere pe care o lasa o persoana celor din jur are foarte mare legatura cu ascendentul in care se afla, deci ascendentul influentzeaza aspectul fizic al nativului. Aici nu ne referim doar la infatisare, ci si la reactiile pe care le are o persoana cand este confruntata cu situatii neobisnuite, sau la modul in care nativul isi controleaza gesturile si cuvintele, comportamentul sau modul in care isi modifica imagine pe care doreste sa o arate celor din jurul lui.

Alege ascendentul tau:

Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii