Horoscop dragoste pentru zodia Capricorn

Capricornul are intotdeauna tendinta sa se protejeze de suferintele sentimentale de aceea, este un partener distant. Capricornul vrea sa stie care sunt intentiile si sentimentele partenerului sau inainte de a actiona. Partenerul sau trebuie sa fie increzator, loial si cu picioarele pe pamant. Amandoi trebuie sa aiba aceleasi obiective pe plan material dar si pe plan social.

Capricornul este o persoana melancolica si visatoare careia ii place singuratatea. Pe plan amoros, Capricornul este un partener introvertit si chiar daca iubeste intr-o maniera pasionala, nu isi arata sentimentele deoarece se controleaza, fiind extrem de diplomat. Casnicia Capricornului este dictata de ratiune, nu de sentimente sau de atractia fizica.

Capricornul face concesii si sacrificii pentru a-si mentine relatia de cuplu. Este o persoana solitara, serioasa care isi controleaza intotdeauna emotiile. Capricornul nu cunoaste tandretea deoarece este mai degraba timid si distant. Capricornul isi suspecteaza mereu partenerul si nu arata ceea ce gandeste. Poate avea un blocaj sentimental deoarece ii este teama de erotismul sau. Are nevoie de rabdare si de perseverenta pentru a-si atinge obiectivele pe plan sentimental.

Pentru Capricorn, o relatie implic─â responsabilitati care trebuie sa fie asumate. In situatiile dificile Capricornul ramane distant deoarece este vulnerabil si poate suferi usor. In caz de separare, Capricornul prefera sa se izoleze.

Capricornul este in cautarea unui partener serios si responsabil. Ii place discretia in ceea ce priveste relatia sa de cuplu. Este o persoana care lasa intotdeauna impresia ca nu isi doreste o relatie deoarece este distant si reticent. Prefera persoanele mature si inteligente care au cunostinte in toate domeniile.

Pe plan erotic, Capricornul este o persoana atrasa de placerile vietii dar nu este capabil sa le exploateze. Este un partener care vrea sa impresioneze prin energia si spiritualitatea sa dar care nu-si arata erotismul deoarece responsabilitatea socioprofesionala este mai importanta decat relatia sa sexuala.

Ti-a placut? Share la prieteni

Articole si zodiace pentru zodia capricorn:

Alege zodia pentru a citi horoscopul dragostei:


Articole despre dragoste si zodii:


Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii