Horoscop dragoste pentru zodia Leu

Semnul Leului este atras de un partener generos, afectuos si inteligent. Partenerul sau trebuie sa fie o persoana ambitioasa care sa aiba incredere in sine si care sa fie loiala si creativa, inspirata si spirituala.

Leul isi intalneste partenera sau partenerul fie la teatru, fie la o petrecere sau in vacanta. Persoanele care sunt in semnul Leului isi doresc sa aiba un mariaj plin de iubire deoarece sunt niste persoane foarte romantice si visatoare care isi doresc mereu sa aiba langa ele persoana ideala.

Leii isi doresc sa gaseasca in partenerii lor propria lor persoana. Partenerii lor trebuie sa fie eleganti, bogati si trebuie sa fie admirati de catre ceilalti. Persoanele din semnul Leului sunt egoiste, si cauta mereu propria lor satisfactie a dorintelor lor, uitand cel mai adesea de partenerul lor.

In anumite situatii, Leii isi critica partenerul deoarece vrea ca ei sa dirijeze relatia si nu suporta sa fie subordonati. Acestia vor sa fie mereu admirati de catre parteneri care trebuie sa le recunoasca superioritatea. In relatia de cuplul un Leu poate deveni afectuos si amabil din momentul in care este admirat si felicitat pentru actele sale.

Pentru a iesi cu un Leu, trebuie sa ii cunosti slabiciunile – luxul, jocurile, distractiile si copiii. Leii iubesc dicutiile cu privire la propria lor persoana in care acestea nu trebuie sa fie criticate dar si cele despre bijuterii sau vacante.

Mergeti impreuna la teatru, jucati la Loto sau organizati anumite activitati seara, deoarece iubesc sa isi petreaca timpul cu partenerul. Iubesc jocurile, mai ales cele in care pot castiga bani, dar iubesc si jocurile erotice.

Cadourile sunt foarte importante pentru ei. Uneori, acestia nu isi arata sentimentele, dar au un instinct erotic dezvoltat. Prefera ca instinctele sale sexuale sa fie satisfacute si uita uneori de cele ale partenerului sau.

Leul este un partener romantic si instinctul sau erotic se manifesta artistic.

Ti-a placut? Share la prieteni

Articole si zodiace pentru zodia leu:

Alege zodia pentru a citi horoscopul dragostei:


Articole despre dragoste si zodii:


Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii