Orasele si semnele astrologice

Inainte de a-ti face planuri de vacanta descopera care este orasul ideal pentru tine in functie de semnul astrologic!

Inainte de a-ti face planuri de vacanta descopera care este orasul ideal pentru tine in functie de semnul astrologic!

Berbec: Toate persoanele nascute in zodia Berbecului se vor simti in largul lor in New York. Agitatie, diversitate, adrenalina…in New York exista de toate pentru toate gusturile.

Taur: Taurul este o persoana ce prefera orasele linistite, care au in spate  istorie bogata, cultura si arta. Florenta este orasul care raspunde cel mai bine preferintelor tuturor Taurilor.

Gemeni: Gemenilor le-ar placea sa locuiasca intr-un mic orasel in care sa cunoasca pe toata lumea. Gemenii sunt persoane realiste si directe de aceea, Viena reprezinta pentru ei orasul ideal.

Rac: Pentru Rac, orasul natal reprezinta totul. Nu conteaza locurile unde calatoreste sau decide sa se mute, orasul natal reprezinta pentru Rac locul de unde capata energie si curaj.

Leu: Leul adora orasul Monte Carlo. De aceea, il viziteaza de ori de cate ori are ocazia. Visul sau este sa se mute in Monte Carlo.

Fecioara: Fecioara se simte in largul sau in Zurich deoarece acest oras are un aer proaspat si curat, hrana sanatoasa si oameni politicosi si amabili.

Balanta: Balanta alege de fiecare data Parisul deoarece este orasul in care reuseste sa-si realizeze toate obiectivele.

Scorpion: Scorpionii ar trebui sa mearga intr-un palat din Istanbul. Scorpionii adora arta orientala si de aceea, destinatia ideala pentru ei este o regiune orientala.

Sagetator: Johannesburg corespunde caracterului si personalitatii Sagetatorilor. De Rio de Janeiro ce parere aveti?

Capricorn: Londra ofera Capricornilor toate motivele pentru a se simti cat mai bine. Timpul nu este foarte important pentru acestia si de aceea aleg Londra.

Varsator: Mergeti la Tokyo deoarece pentru voi nu este nimic ciudat in a vedea aparate automatizate sau roboti care inlocuiesc vanzatorii sau muncitorii.

Pesti: Pestii au nevoie de romantism si de apa pentru a se hidrata de aceea aleg Venetia care le va satisface toate cerintele.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: