Zodiile si solidaritatea

Asociatii, organizatii, acte de caritate sau de binefaceri... Descopera in functie de profilul tau astrologic daca esti cel sau cea considerata a fi filantrop sau solidar(a).

Berbec: Totul depinde de cauzele la care sunt solicitati acesti nativi si daca donatiile sunt destul de rezonabile pentru portofelul lor.

Taur: Nativii din semnul Taurului sunt de parere ca genul cinelor pentru acte de caritate rimeaza foarte bine cu intalnirea cu niste oameni influenti sau celebritati, de ce nu.

Gemeni: Actele de caritate nu mai sunt un secret pentru nativii acestui semn. Cel mai adesea acest gen de activitati sunt conduse si organizate de ei.

Rac: Nativii din Rac, daca sunt solicitati pentru o cauza care ii atinge la inima si care ii atinge in mod direct, acstia vor investi fara a mai sta mult pe ganduri.

Leu: Generozitatea financiara a nativilor acestui semn se indreapta in general inspre cei apropiati de indata ce situatia financiara le permite acest lucru.

Fecioara: Nativii acestui semn sunt mai degraba economi decat solidari si nu se tem sa ascunda acest lucru. Fiecare cu personalitatea sa.

Balanta: Orice gala de caritate sau de binefacere este incantata sa aiba nativii acestui semn cap de afis, acestia avand darul de a mobiliza oamenii.

Scorpion:
Despre nativii acestui semn nu am putea spune ca sunt chiar filantropi mai ales ca acestia prefera sa faca economii pentru zilele mai negre.

Sagetator: Chiar daca nativii din Sagetator nu au avut ocazia sa fie filantropi, aceasta idee nu li se pare a fi chiar imposibila.

Capricorn: Nativii din Capricorn sunt printre primii care fac donatii generoase sau care bag adanc mana in buzunar atunci cand vine vorba despre a ajuta pe cineva.

Varsator: Nativii din Varsator isi doresc uneori sa fie altruisti sau mai altruisti dar uneori cheltuielile cotidiene ii depasesc.

Pesti: Nativii din Pesti sunt foarte generosi si sufletisti si nu ezita sa ii ajute mereu pe cei mai defavorizati.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: