Horoscop dragoste pentru zodia Gemeni

Gemenii sunt atrasi de un partener intelectual, sarmant, care poate sa le stimuleze capacitatea de comunicare. Gemenii isi doresc sa studieze impreuna cu partenerul si adora sa faca calatorii impreuna cu acesta. Apreciaza originalitatea ideilor si faptul ca este liber sa-si exprime sentimentele. Un Geaman poate avea doua sau chiar mai multe casnicii. Partenerul sau poate fi o persoana pe care a cunoscut-o in copilarie, un vecin sau o persoana pe care o va cunoaste prin intermediul unei alte persoane. Pentru Gemeni, in cadrul unei casnicii, comunicarea este primordiala.

Dragostea, relatiile sentimentale sau sexuale se afla pe un plan secund. Satisfactia intelectuala primeaza la Gemeni. Geamanul vrea sa iubeasca dar nu-si asculta emotiile deoarece partea mentala este mult mai puternica. Gemenii se inteleg de minune cu persoanele cu un statut social inalt sau cu persoanele diplomate, afectuoase si echilibrate.

Gemenii iubesc mai degraba intr-o maniera mentala si fara sa reactioneze. Geamanul isi doreste sa fie spiritual isi priveste intotdeauna sentimentele de dragoste si viata sexuala intr-o maniera intelectuala. Limbajul sau este rafinat si, cand isi descrie sentimentele, are mare grija la cuvintele sale deoarece nu vrea sa fie o persoana vulgara. Uneori, Gemenii isi schimba rapid parerea si este posibil sa nu mai fie interesati de partener sau de experientele erotice cu acesta.

Pentru Geaman, sexul nu reprezinta o modalitate de a obtine placere ci o modalitate de a procrea. Geamanul este curios si nu va refuza niciodata o noua experienta sentimentala sau erotica. Are nevoie sa gaseasca in partenerul sau un bun interlocutor, un coleg si o persoana cu acelasi statut intelectual.

Un Geaman are nevoie de discutii de tot felul pentru a fi atras deoarece, in acest fel, isi poate pune in valoare cunostintele. Este capricios si are intotdeauna nevoie sa fie protejat sau apreciat. Adora calatoriile, plimbarile dar si sa traiasca in societate.

Sentimentele Geamanului sunt mai importante decat ratiunea deoarece ii place sa traiasca emotii puternice pe plan intelectual.

Ti-a placut? Share la prieteni

Articole si zodiace pentru zodia gemeni:

Alege zodia pentru a citi horoscopul dragostei:


Articole despre dragoste si zodii:


Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii