Ce culoare iti poarta noroc?

Te simti mai bine in anumite culori? Simti ca unele iti poarta noroc si nu stii de ce? Stiai ca in functie de semnul tau astrologic unele culori iti poarta noroc? Sa vedem care sunt acestea.

Berbec: Culoarea norocului pentru Berbec este rosul. Nativii din Berbec poseda o energie debordanta, sunt niste persoane foarte active si aceasta culoare li se potriveste de minune. Este o culoare care transmite energia dinamica de care Berbecul are nevoie.

Taur:  Nativii din Taur iubesc libertatea si isi doresc sa aiba propriul lor spatiu. Astfel, albul este culoarea care le poarta noroc. Nativii din Taur incearca sa stea departe de probleme iar albul le asigura calmul.

Gemeni: Culoarea norocului pentru cei din semnul Gemeni este verdele deschis. Nativii acestui semn sunt foarte vorbareti si energici. Verdele le stimuleaza intelectul dar este si un simbol al vitalitatii si al sensibilitatii.

Rac: Argintiul este cel care aduce noroc Racilor. Este un semn guvernat de Luna ceea ce le confera o latura sensibila si emotionala. Aceasta culoare nobila le echilibreaza sensibilitatea excesiva.

Leu: Semnul astrologic al Leului este dominat de Soare, deci culoarea care le poarta noroc nativilor este auriul. O culoare care le sublimeaza calitatile de lider.

Fecioara: Semnul Fecioarei este dominat si el de sensibilitate. Culoarea norocului pentru ei este verdele inchis care le confera dinamismul si vitalitatea de care au nevoie.

Balanta: Turcoazul este culoarea care le poarta noroc nativilor din Balanta. Este o culoare care exprima dualitatea, un echilibru intre doua culori frumoase care impreuna formeaza un tot. O culoare care caracterizeaza foarte bine semnul Balantei.

Scorpion: Fiind un semn guvernat de planeta Marte, Scorpionul are drept culoare norocoasa portocaliul intens. Nativii din Scorpion sunt ambitiosi si aceasta culoare exprima sanatate si vitalitate.

Sagetator: Culoarea norocoasa pentru cei nascuti sub acest semn este galbenul. Oamenii nascuti sub acest semn pot utiliza aceasta culoare pentru a  invoca succesul si dezvoltarea lor personala. Galbenul se potriveste de minune cu natura lor pozitiva.

Capricorn: Cei care sunt nascuti sub acest semn sunt foarte responsabili si seriosi. Investesc foarte mult pentru a-si atinge obiectivele si sunt foarte seriosi. Culorile care ii caracterizeaza sunt violetul si albastrul deschis doua culori care simbolizeaza constiinta si sentimentele spirituale.

Varsatorul: Acesta este guvernat de planeta Saturn. Nativii sunt profunzi, spirituali si puternici. Culoarea lor norocoasa este albastrul inchis. O culoare care simbolizeaza o natura armonioasa si artistica.

Pesti: Galbenul este si pentru ei culoarea norocoasa. Pentru ei inseamna incredere in sine, o culoare care ii ajuta sa se dezvolte.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: