Horoscop dragoste pentru zodia Varsator

Persoanele din semnul Varsatorului sunt inainte de toate niste prieteni foarte buni si apoi niste parteneri. Varsatorii isi doresc cel mai adesea sa isi pastreze independenta si de aceea este destul de dificil pentru ei sa inceapa o noua relatie. Varsatorii au niste obiective foarte bine definite cu privire la partenerul sau pe care acesta trebuie sa le indeplineasca.

Varsatorii poseda si o capacitate de observare foarte bine dezvoltata si cunoaste foarte repede caracterul unei persoane deoarece aparentele nu il influenteaza absolut deloc. Varsatorii sunt niste persoane care stiu foarte bine sa comunice cu toata lumea si care isi arata simpatia fata de toata lumea.

Varsatorii simt iubirea din punct de vedere rational dar in relatia de cuplu acestia incearca sa faca mereu un mix intre nivelul rational si cel irational.

Sunt si niste parteneri indecisi care vor sa flirteze mereu si care vor sa traiasca pe doua planuri in acelasi timp. Acestia prefera cel mai adesea aventurile in detrimentul relatiilor stabile. Sunt niste parteneri care vor vorbi mereu despre sentimentele lor de iubire sau de loialitate mai ales daca partenerii lor sunt niste foarte buni interlocutori cu un caracter pasional sau deschis.

Varsatorii sunt niste parteneri originali, moderni, amicali. Vei putea impartasi cu un Varsator niste experiente spirituale extrem de placute si iti vei da seama ca acestia au nevoie mereu de independenta.

Pentru a cuceri un Varsator trebuie sa faci parte din anturajul sau, dintr-o organizatie sau dintr-o asociatie. Varsatorii au nevoie de un partener fidel care trebuie sa fie inainte de toate un foarte bun prieten deoarece au nevoie si de foarte multa independenta. Varsatorii pot lucra si cu un prieten care se poate transforma in partenerul lor de viata.

Pe plan amoros, persoanele din acest semn incearca mereu lucruri noi sau sa creeze niste lucruri inedite. Sunt niste persoane foarte amabile, tolerante si simpatice in relatiile lor de cuplu.

Pentru a le cuceri, trebuie sa dati dovada de un caracter original. Varsatorii sunt niste persoane care adopta niste atitudini diferite in functie de interlocutorul lor. Iubesc sa mearga sa vada un film SF sau sa se uite pur si simplu la televizor. Varsatorii iubesc si discutiile in contradictoriu iar persoanele de langa ei nu trebuie sa ia argumentele drept un afront personal deoarece discutiile au drept scop mentinerea relatiei.

Varsatorii iubesc sa discute despre Cosmos, aviatie, univers sau viitor. Nu ii caracterizeaza modestia deoarece iubesc sa fie admirati. Sunt si adeptii schimbarilor si reinnoirilor. Sunt niste parteneri amuzanti, optimisti si fideli.

Ti-a placut? Share la prieteni

Articole si zodiace pentru zodia varsator:

Alege zodia pentru a citi horoscopul dragostei:


Articole despre dragoste si zodii:


Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii