Horoscop dragoste pentru zodia Sagetator

Sagetatorul iubeste sa vorbeasca cu persoane egale sau superioare din punct de vedere intelectual. Atractia sa pentru diversitate are anumite repercusiuni asupra realtiilor amoroase si persoanele din acest semn se pot transforma in niste celibatari vesnici.

Sagetatorii nu iubesc relatiile stabile si durabile deoarece acestia prefera aventurile si noile experiente. Persoanele din semnul Sagetatorului sunt atrase de persoanele curajoase care au un caracter liber si puternic. Sagetatorul este un partener optimist care iubeste sa calatoreasca. Partenerul lor ideal trebuie sa fie tolerant si trebuie sa impartaseasca aceleasi idei cu el asupra libertatii si calatoriilor. Relatia cu Sagetatorul va fi mereu instabila.

Sagatatorul iubeste relatiile sincere, deschise si loiale. Este un partener care nu accepta sa fie tradat iar in relatiile sale amoroase Sagetatorul este mereu corect si serios.

Pentru a vorbi cu un Sagetator trebuie sa faci parte din anturajul sau, printre prietenii sau barurile pe care le frecventeaza. Este o persoana care este atrasa de aventuri, iar pentru a-l cuceri trebuie sa treci prin mai multe etape.

Pentru a pastra un Sagetator alaturi de tine trebuie sa ii respecti libertatea de miscare si de exprimare fara sa ii impui anumite reguli si limite deoarece isi va pierde interesul daca este presat. Trebuie sa ii oferi o noua experienta sau o schimbare in relatie deoarece se plictiseste foarte repede din cauza banalitatilor sau a stereotipurilor.

Sagetatorul este un partener care iubeste sa dirijeze relatia si aduce mereu aventuri sau noi experiente erotice pentru partenerul sau. Sagetatorul stie sa isi exprime in mod prudent sentimentele. Acesta nu vorbeste in mod direct cu partenerul deoarece vrea sa dea impresia ca este distant si rezervat. Felul sau de a fi nu exprima dezinteres sau lipsa de afectiune vis-a-vis de partenerul sau.

Sagetatorul nu va accepta nicidata o relatie extra conjugala deoarece are anumite principii si reguli in ceea ce priveste viata amoroasa. In unele situatii persoanele din acest semn se pot demonstra a fi un partener slab deoarce nu vor sa isi asume anumite riscuri.

Sagetatorul poate fi un partener profund si pasional, rafinat si generos fata de persoana de langa el. Sagetatorii sunt parteneri fideli care petrec foarte mult timp cu familia si cu prietenii. Sagetatorii nu vor sa se casatoreasca insa deoarece le este frica ca partenerii lor nu le vor accepta libertatea.

De asemenea, persoanele din acest semn nu isi asuma responsabilitatile deoarece au uneori un comportament infantil.

Ti-a placut? Share la prieteni

Articole si zodiace pentru zodia sagetator:

Alege zodia pentru a citi horoscopul dragostei:


Articole despre dragoste si zodii:


Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii