Horoscop dragoste pentru zodia Rac

Racul este un partener sensibil care isi doreste sa aiba o familie armonioasa si echilibrata. De asemenea, acesta are nevoie de afectiune si de recunostinta din partea partenerului sau. Acesta isi poate intalni partenerul prin intermediul familiei, la o reuniune sau la o petrecere. Racul se poate chiar casatori prin intermediul familiei.

In cadrul casatoriei, acesta cauta intimitate si armonie. Este un individ creativ si sensibil care are mereu nevoie de iubire. Racul poate fi un excelent partener in cadrul cuplului dar poate deveni si gelos sau agresiv si are mereu nevoie de dovezi de iubire din partea partenerului. Racul atrage oamenii datorita umorului sau.

Relatia ideala cu un Rac trebuie sa fie construita pe valori familiale si pe sustinere reciproca. Intr-o relatie acesta are nevoie de loialitate, de devotament, de incredere si de intelegere iar partenerul sau trebuie sa fie pasional, energic si generos. Este un individ timid care isi manifesta interesul pentru a-si atrage partenerul.

Un Rac poate fi sedus vizitandu-l des acasa, deoarece casa este singurul loc unde se simte protejat si in siguranta. Acesta detesta solitudinea si din acest motiv cauta companie si are mereu usa deschisa pentru prietenii sai. Iubeste intimitatea si din cauza masurilor sale de precautie exagerate este greu uneori sa te apropii de cei in semnul Racului.

Cei din semnul Racului mai sunt vulnerabili pe plan amoros deoarece sunt uneori imprevizibili.

Pentru a atrage atentia sau interesul unui Rac trebuie sa dai dovada de o personalitate slaba. Iti va oferi la randul sau compasiune deoarece instinctul sau matern si protector il va apropia de personalitatea ta.

Racii sunt niste persoane romantice care se regasesc printre cele mai sentimentale semne ale horoscopului. Sunt si niste persoane care iubesc confortul, luxul si eleganta.

Racii prefera discutiile legate de famillile lor, locul de origine si valorile patriotice si nationale. Traditiile, arta culinara, familia sau copiii reprezinta niste subiecte de discutie interesante pentru un Rac. Racii sunt atrasi si de discutiile legate de haine, de jucariile pentru copii sau de istorie si literatura.

Racii isi doresc sa aiba copii si prefera sexul din placere. Pentru ei, sentimentele sunt mai importante decat sexul. Iubesc si jocurile erotice in apa, alcoolul sau zonele secrete si obscure care sunt departe de lumea intreaga.

O ambianta romantica va impresiona cu siguranta un Rac deoarece este tandru si sensibil. Este foarte atras de trecut, de locul nasterii sale deoarece ii atrag interesul si fantezia.

Jocurile pure si inocente ii starnesc imaginatia iar nevoia sa de afectiune il pot transforma intr-un excelent amant.

Ti-a placut? Share la prieteni

Articole si zodiace pentru zodia rac:

Alege zodia pentru a citi horoscopul dragostei:


Articole despre dragoste si zodii:


Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii