Portret astrologic

Portretul astrologic este un horoscop natal complet, care va ofera mai mult decat oricare studiu astrologic obisnuit.

Acesta este un studiu bazat pe astropsihologie si el va da informatii amanuntite despre fiinta care sunteti, atat din punct de vedere al elementelor dominante, cat si al energiilor prin care se manifesta acestea.

Horoscopul natal personalizat se intocmeste in functie de data, ora si locul nasterii. Pentru elaborarea studiului se tine cont de urmatoarele 3 aspecte generale:
1. Astrograma natala (planetele, casele, aspectele, ascendentul);
2. Interpretarea astrogramei natale (zodia natala, decada, calitatile si defectele persoanei prin prisma aspectelor dintre stele, sectoarele vietii sociale, predispozitiile in directia realizarii personale);
3. Predispozitii si recomandari pentru principalele domenii (sanatate, viata sociala, viata profesionala, viata sentimentala)

Harta natala reprezinta "un set de instructiuni", oferite de Dumnezeu oricarei fiinte, nascute in momentul si locul pentru care se schiteaza harta.
Conform acestei conceptii, fiecare casa astrologica simbolizeaza un tip fundamental de experienta umana. Aceasta, luata ca un intreg, reprezinta "dharma" individului – ce este el menit sa reprezinte. De asemenea, "dharma" se refera la un set integral de activitati, necesare mediului in care s-a nascut individul. Un om se naste intr-un anumit moment si loc, pentru a satisface o nevoie particulara a omenirii.

Cu ajutorul acestui studiu astrologic, aveti sansa sa deslusiti proorocirile pe care "ursitoarele" vi le-au facut, la nastere.

Va invitam sa plecati in cautarea propriului sine si la intilnirea cu viitorul! Va intereseaza?


Serviciul este disponibil doar pentru membrii premium!

Membri premium ai site-ului vor avea acces gratuit la toate serviciile astrologice personalizate, si in plus, multe alte beneficii.

Intra in contul tau de membru premium Zodiac24.ro
sau
Inregistreaza-te ca membru premium pe site!

Alte servicii astrologice disponibile pentru membri: