Horoscop dragoste pentru zodia Taur

Taurul este un individ senzual si fermecator. Isi doreste un mariaj reusit dar si reusita pe plan profesional. Partenerul Taurului trebuie sa fie o persoana increzatoare in propriile forte, sa-i ofere Taurului stabilitate si securitate. In plus, pentru Taur, aspectul fizic al partenerului sau este extrem de important. Taurul este un sentimental, un senzual si un sensibil. In momentul in care primeste iubire Taurul este stabil si fidel.

Uneori, Taurul poate fi extrem de posesiv si gelos din cauza dorintei de securitate personala. Taurul este un semn astrologic fertil, deci poate avea multi copii. Sexul nu reprezinta pentru Taur doar o modalitate de reproducere ci si placere erotica care se numara printre principalele sale nevoi.

Taurul este o persoana sincera, amabila si amuzanta, care zambeste mereu. Raspunsul sau la problemele de cuplu este rezervat deoarece vrea sa stie ceva sigur inainte de a lua o decizie. Taurul este atras de persoanele atragatoare, simpatice si discrete care l-ar putea ajuta. Totusi, Taurul manifesta un interes special pentru persoanele cu o viata sociala intensa precum artistii sau informaticienii.

Dovezile de dragoste din partea partenerului sau de viata contribuie la echilibrul sau psihic, ii dau curaj de a-si atinge obiectivele. Taurul este stabil cand vine vorba de o relatie. Cand este dezamagit sufera destul de tare. Pentru Taur, inceputul unei relatii este destul de dificil. Relatiile sentimentale sunt importante pentru Taur deoarece uraste sa fie singur. Are intotdeauna nevoie ca cineva sa-i fie alaturi de aceea accepta tot felul de relatii. Este fidel si loial cu partenerul/partenera oferindu-i o prietenie sincera.

Uneori, Taurul isi exprima sentimentele intr-un mod materialist prin cadouri sau bani. Taurul adora discutiile avand drept subiect hrana, banii, arta, florile si iubirea. Iubeste persoanele educate, cu un comportament demn. Vrea ca ceilalti sa-i respecte obiceiurile. Conflictele trebuie evitate deoarece Taurul este capabil sa porneasca un adevarat razboi.

Taurul prefera intimitatea, o atmosfera calma si linistita. Taurul nu refuza nimic de la viata, profita de dragoste si de armonie.

Ti-a placut? Share la prieteni

Articole si zodiace pentru zodia taur:

Alege zodia pentru a citi horoscopul dragostei:


Articole despre dragoste si zodii:


Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii