Horoscop dragoste pentru zodia Fecioara

Fecioara este un partener modest, rezervat si timid. Aceasta este in cautarea unui partener care sa aiba aceleasi idei cu el in ceea ce priveste igiena si sanatatea. Partenerul sau trebuie sa fie capabil sa analizeze personalitatea sa complexa. Fecioara are toate sansele sa-si gaseasca sufletul pereche la locul de munca.

Fecioara are o sanatate fragila de aceea partenerul sau trebuie sa-i ofere protectie si securitate. Sentimentele de dragoste ale Fecioarei se situeaza mai degraba la nivel mental. Fecioara isi reprima sentimentele, da dovada de o senzualitate calma si ascunde intotdeauna conflictele interioare.

Fecioara este o persoana rationala care isi transforma sentimentele in functie de interesul personal. Fecioara este loiala si fidela dar fara sa-si manifeste sentimentele deoarece iubeste intr-o maniera profunda. Partenerul Fecioarei trebuie sa fie o persoana mai mult cerebrala decat afectuoasa pentru a avea o buna relatie sentimentala. Pe plan amoros, Fecioara nu accepta nici greselile, nici faptul ca este ignorata.

Fecioara este mai mereu timida si rezervata si atitudinea ei critica ii alunga adesea pe pretendenti. Pe plan amoros, Fecioara pastreaza puritatea si controlul asupra propriei sale persoane dar si timiditatea. In unele situatii, Fecioara nu vorbeste mult si acest lucru reprezinta unul din punctele sale forte.

Pe plan amoros Fecioara este amabila, politicoasa, sincera, nu este niciodata ironica sau sarcastica. Vrea intotdeauna ca ceilalti sa-i respecte intimitatea si de aceea risca sa ramana singura. Fecioara este o persoana prudenta pe plan sentimental, se gandeste mult inainte de a lua o decizie in viata de cuplu.

Idealul Fecioarei pe plan sentimental este reprezentat de catre un partener matur, adica o persoana conservatoare, responsabila si organizata. Fecioara are toate sansele sa cunoasca partenerul ideal in domeniul afacerilor sau printre politicieni. Fecioara este atrasa de discutiile cu privire la locul de munca, stiinta sau comert. Fecioara prefera sa petreaca timpul cu persoane care au aceleasi obiceiuri ca si ea: precizia, ordinea, curatenia si igiena.

Fecioara este un partener exigent care analizeaza cu atentie personalitatea si atitudinea partenerului sau, de aceea relatiile erotice ale acesteia nu sunt stabile si durabile. Fecioara are intotdeauna nevoie sa fie stimulata pe plan erotic pentru a se implica in totalitate in relatiile sale.

Cele mai importante lucruri pentru Fecioara sunt imaginea partenerului sau in societate dar si compatibilitatea intelectuala cu partenerul sau. Este destul de greu sa obtii afectiunea unei Fecioare deoarece, in caz de apropiere, aceasta are impresia ca intimitatea sa este fortata si decide sa se indeparteze.

Ti-a placut? Share la prieteni

Articole si zodiace pentru zodia fecioara:

Alege zodia pentru a citi horoscopul dragostei:


Articole despre dragoste si zodii:


Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii