Care sunt cartile preferate ale semnelor astrologice?

Berbecul n-are niciodata rabdare sa citeasca o carte groasa, Fecioarei nu-i plac cartile de dragoste…daca vrei sa-i faci cadou unei persoane dragi o carte, descopera care sunt preferintele acesteia in functie de semnul astrologic.

Berbec: Berbecul prefera cartile de strategie, de razboi sau cele cu tema militara. A visat intotdeauna sa aiba anumite carti dar nu a avut niciodata timp sa le cumpere. Profita si surprinde-l!

Taur: Taurul prefera cartile groase, in special cartile in care se regasesc mai multe imagini. Taurul este o persoana careia ii place arta si pictura. Pentru a-l impresiona, ofera-i o carte de arta.

Gemeni: Pentru a surprinde un Geaman, ar trebui sa-i oferi acestuia 5-6 carti pe subiecte diferite. Cartile respective trebuie sa fie noi, altfel risti ca acesta sa le fi citit deja.

Rac: Racul iubeste cartile vechi si manuscrisele. Pentru a-l surprinde, trebuie sa-i oferi o carte unica.

Leu: Pentru Leu, ai de unde alege: fie ii oferi ultimele carti aparute din domeniul care-l intereseaza, fie ii oferi carti cu poezii de dragoste, fie o enciclopedie, fie o carte in care sunt prezentate cele mai mari genii din lume.

Balanta: Mare atentie, cartile oferite unei Balante trebuie sa fie in concordanta cu cartile pe care le are deja in biblioteca. Cartile trebuie sa aiba drept subiect: arta, moda, estetica.

Scorpion: Scorpionului ii plac cartile care au imagini sau explicatii detaliate. Ii place sa aiba carti pe tema managementului, a negocierii sau ocultismului.

Sagetator: Unui Sagetator trebuie sa-i oferi carti serioase cu subiecte interesante si incitante deoarece Sagetatorul este o persoana intelectuala, nu superficiala cum lasa uneori impresia.

Capricorn: Capricornul este o persoana careia nu ii place prea mult sa citeasca. Prefera sa mearga la film sau la teatru.

Varsator: Varsatorul prefera sa citeasca carti science-fiction sau carti despre noile tehnologii. Este o persoana moderna care prefera sa aiba cartile in format electronic.

Pesti: Pestilor le plac cartile de dragoste, despre societate, de filozofie sau psihologie. Ofera-i unui Peste o carte de acest gen si nu se va mai opri din citit.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: