Creativitatea si imaginatia fiecarei zodii

Creativitatea este o caracteristica ce apartine unuia sau mai multor semne astrologice. Fiecare semn astrologic este creativ in felul sau. Secretul consta in modul fiecaruia de a face ce-i place.

Berbec: Dorinta de afirmare si  agresivitatea sunt principalele caracteristici ale Berbecului. Aceste trasaturi nu evoca creativitate dar, folosite impreuna, sugereaza energie si entuziasm. Berbecii isi folosesc energia pentru a depasi obstacolele. Se concentreaza asupra activitatilor care le ofera adrenalina.

Taur: Ofera-i un pahar Taurului pentru a-i descoperi latura creativa! Taurii pot crea rime sau poezii extrem de rapid. Atrag banii, sunt capabili sa-si plateasca datoriile si investesc in afaceri. Pentru a-i intelege creativitatea, admira un Taur pictand.

Gemeni: Mercur, planeta care guverneaza aceasta zodie, le confera acestora creativitate si imaginatie. Toata lumea apeleaza la Gemeni cerandu-le sfaturi. Au o capacitate de comunicare extrem de dezvoltata. Modul in care folosesc cuvintele contribuie la creativitatea lor.

Rac: Racul este creativ in domeniul gastronomic. Lasa un Rac in bucatarie si vei vedea ce opere de arta ies din mainile lui.

Leu: Leul isi manifesta creativitatea in interiorul grupului. Leului ii place sa-i distreze pe ceilalti, sa fie mereu in centrul atentiei. Leul isi foloseste creativitatea doar cand se afla pe scena.

Fecioara: Fecioara poate repara sau decora tot felul de lucruri. Adica, daca are instrumentele necesare, poate schimba lucrurile. Este un geniu al imaginatiei si al creativitatii mai ales in momentele in care vrea sa-i ajute pe ceilalti.

Balanta: Balanta se bucura de o creativitate specifica care nu poate fi dedublata de celelalte semne astrologice. Nu conteaza ce face, Balanta nu abandoneaza niciodata acest tip de actiuni deoarece rezultatul final reprezinta pentru ea echilibrul, beatitudinea si simetria.

Scorpion: Scorpionul isi demonstreaza creativitatea prin intermediul caracterului sau misterios. Este un bun detectiv si un bun analist. Scorpionul vrea mereu sa-si demonstreze aptitudinile.

Sagetator: Calatoriile, oamenii noi, obiceiurile, se numara printre preferintele Sagetatorului. Isi arata creativitatea prin intermediul calatoriilor. Sagetatorul este un semn de Foc iar focul reprezinta elementul vietii care are intotdeauna curajul sa actioneze.

Capricorn: Capricornul iubeste auto-educatia si isi demontreaza creativitatea prin intermediul capacitatii sale de organizare. Iubeste arhitectura fie ca profesie, fie ca pasiune. Capricornul este un bun observator si isi realizeaza intodeauna obiectivele.

Varsator: Varsatorul trebuie sa fie motivat pentru a avea curaj sa actioneze sau pentru a-si arata latura creativa. Cand este vorba de creativitate, Varsatorul reuseste intotdeauna sa socheze.

Pesti: Pestii sunt fie artisti, fie actori. Nu au limite, iar creativitatea lor este extrem de dezvoltata. O zi alaturi de un Peste poate fi considerata creativa din punct de vedere educational.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: