Semnele astrologice si planetele care le guverneaza

Planetele, la fel ca si zodiile, guverneaza anumite niveluri ale vietii si ale personalitatii noastre. Planetele genereaza unele influente in functie de zodie. Sa aflam mai multe in acest articol.

Berbec: Marte, zeul razboiului, ofera persoanelor nascute sub semnul acestei zodii energie, dinamism si spirit de competitie. Semn de foc, Berbecul ia uneori prea in serios orice activitate care presupune o competitie si ii este greu sa accepte o infrangere. Trece rapid de la o stare la alta si ia decizii in virtutea primului impuls.

Taur: Zodia Taur este guvernata de planeta Venus. Venus este zeita dragostei si a frumusetii. Frumusetea si dragostea sunt vizibile in comportamentul Taurilor, in alegerea hainelor, in societate si in cuplu. Taurii sunt calmi, adora linistea si evita pe cat posibil conflictele.

Gemeni: Gemenii sunt guvernati de planeta Mercur. Acestia au inclinatii intelectuale mai accentuate decat celelalte semne astrologice. Sunt oratori excelenti.

Rac: Luna guverneaza nativii din Rac ceea ce-i face mai sensibili la problemele celorlalti, sunt adaptabili, capabili de afectiune si dispozitia lor se schimba in functie de factorii externi.

Leu: Soarele guverneaza nativii din Leu care vor sa fie mereu in centrul atentiei. Soarele ii face pe Lei sa straluceasca in societate. Nu este de mirare ca Leii au drept culoare preferata galbenul. Sunt fideli, activi si generosi.

Fecioara: Planeta Mercur guverneaza zodia Fecioarei. Sunt buni oratori, au un intelect viu si se descurca excelent in afaceri. Iau mereu lucrurile in serios. Spiritul lor critic este adesea iritant.

Balanta: Planeta Venus este cea care guverneaza zodia Balantei. Balantele au un simt artistic dezvoltat, sunt perfectioniste. Isi doresc armonie in cuplu, incearca sa evite conflictele, sunt discrete.

Scorpion: Scorpionul este guvernat de planeta Venus. Pluton reprezinta moartea, placerea sexuala, fecunditatea si regenerarea. Scorpionii au o intuitie extraordinara, vor sa inspire respect, dorinta si dragoste.

Sagetator: Jupiter este zeul Luminii si al fenomenelor celeste. Sagetatorii sunt niste persoane norocoase  deoarece sunt guvernate de Jupiter. Vor sa fie bogati pentru a-i putea ajuta pe ceilalti. Sunt spontani, veseli si sociabili.

Capricorn: Planeta Saturn guverneaza zodia Capricorn. Vor sa aiba o situatie financiara extraordinara, munca nu-i sperie deloc, sunt constienti de faptul ca pentru a reusi este nevoie de perseverenta.

Varsator: Uranus este protectorul zodiei Varsator, zeul Cerului si tatal Titanilor. Pentru acestia riscul este un  mod de viata, sunt responsabili dar au un stil de viata dezordonat.

Pesti:
Pentru un semn de apa, un zeu al marii: Neptun. Pestii au inclinatie spre misticism, sunt sensibili si au un talent artisitic in toate domeniile artei.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: