Aromaterapia si semnele astrologice

Aromaterapia contribuie la tratarea unor afectiuni si la stimularea starii de spirit prin intermediul mirosurilor. Masajul cu uleiuri aromate, dusurile aromatizate ajuta pielea sa transfere aceste efecte benefice ale aromelor spre sistemul nervos si muscular, avand drept obiectiv tonifierea si relaxarea corpului. Uleiurile aromate au un rol antibacterian si stimuleaza unele organe.

Aromaterapia trateaza unele afectiuni precum stresul, oboseala, depresia, apatia. Semnele astrologice au propriile corespondente in aromaterapie. Uleiul de levantica corespunde Berbecului. Uleiul de absint previne depresiile si piperul ii stimuleaza Taurului ambitia.

Esenta de trandafir corespunde Taurului. Melisa il ajuta pe Taur sa nu fie melancolic sau pesimist iar ghimbirul ii influenteaza entuziasmul.

Oregano este caracteristic Gemenilor. Vanilia ii ajuta pe Gemeni sa nu fie stresati  si menta le sporeste capacitatea intelectuala.

Racul iubeste liliacul si santalul alb, arome care il ajuta sa se concentreze. Ceaiul are drept obiectiv sa-l calmeze iar uleiul de ambra il ajuta pe Rac sa nu fie depresiv.

Leului ii corespunde uleiul de portocale. Pentru a controla stresul, Leul trebuie sa foloseasca balsam de Peru care-i confera pacea interioara.

Gardenia ii confera Fecioarei armonie in relatia de cuplu si trandafirul ii ofera satisfactia spirituala.

Irisul determina Balanta sa nu fie depresiva si levantica ii confera acesteia armonie si fericire in relatia de cuplu.

Aroma florilor salbatice este caracteristica pentru Scorpion. Tuberoza ii sporeste capacitatea intelectuala si cedrul il ajuta sa nu fie obosit.

Sagetatorul adora aroma de busuioc si floarea de bumbac are drept obiectiv de a-i oferi succesul material.

Esenta principala a Capricornului este caprifoiul. Narcisa ii confera Capricornului increderea si controlul iar menta salbatica il ajuta sa trateze anumite afectiuni.

Aroma de trandafir ii corespunde Varsatorului. Pinul ii aduce liniste si musetelul ii confera calm si echilibru.

Pentru Pesti glicina este esenta principala. Canepa calmeaza Pestii si floarea de portocal ii aduce succesul material.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: