Muzica in astrologie

Fiecare semn astrologic are anumite preferinte cand vine vorba despre muzica. Muzica si sunetele preferate ale semnelor astrologice trebuie sa corespunda simbolicii si elementelor Universului. Descopera ce tip de muzica reprezinta cel mai bine semnul tau astrologic.

Fiecare semn astrologic are anumite preferinte cand vine vorba despre muzica. Muzica si sunetele preferate ale semnelor astrologice trebuie sa corespunda simbolicii si elementelor Universului. Descopera ce tip de muzica reprezinta cel mai bine semnul tau astrologic.

Berbec: Muzica reprezentativa pentru Berbec este muzica pop si muzica dance deoarece acestuia ii place sa danseze si sa se distreze. Este o persoana careia ii plac cuvintele fiecarui cantec in parte si muzica sa preferata ii influenteaza personalitatea si comportamentul.

Taur: Taurul este o persoana romantica si de aceea prefera muzica romantica si lenta. Ii place si muzica orientala. Prin intermediul muzicii Taurul isi exprima si isi arata sentimentele.

Gemeni: Pentru Gemeni cel mai important lucru este ritmul si muzica deoarece prin intermediul acestora isi pastreaza energia si vivacitatea.

Rac: Fiecare semn astrologic este caracterizat de muzica dar Racul este caracterizat de liniste. Este o persoana ce prefera linistea in orice situatie.

Leu: Leul este o persoana mandra si curajoasa care isi doreste sa fie admirata si respectata de ceilalti. De aceea, prin intermediul muzicii, Leul trebuie sa atraga atentia celorlalti. Leul prefera muzica alerta si ritmurile puternice.

Fecioara: Fecioara este o persoana muncitoare si muzica o ajuta sa munceasca mai bine. Fecioara isi schimba rapid starea de spirit  din cauza muzicii.

Balanta: Balanta este o persoana calma si echilibrata careia ii place muzica romantica si suava. Balanta asculta muzica in special cand are probleme in dragoste.

Scorpion: Scorpionul este o persoana puternica, ambitioasa si curajoasa care asculta muzica cand este impreuna cu partenerul sau cand vrea sa reflecte asupra viitorului sau.

Sagetator: Sagetatorul este o persoana intelectuala careia ii place muzica clasica. Ii place muzica lui Beeethoven, prin intermediul acesteia isi revitalizeaza corpul si spiritul.

Capricorn: Capricornul este o persoana ambitioasa si serioasa careia ii place muzica lui Bach. Ii plac ritmurile ample si sobre, mai ales cand este suparat sau cand trebuie sa ia o decizie importanta.

Varsator:
Varsatorul este o persoana originala si creativa careia ii plac tehnologiile noi de aceea prefera muzica electronica si minimalista.

Pesti: In astrologie, Pestii sunt niste persoane creative si visatoare. De aceea, Pestilor le plac toate tipurile de muzica. Prin intermediul muzicii, Pestii isi exprima starea de spirit.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: