Alcoolul si semnele astrologice

Consumul de alcool, cantitatea, tipul de alcool consumat se poate interpreta si dupa semnatura astrala a fiecarui individ in parte.

Berbec: Berbecului ii plac petrecerile, nu poate lipsi de la ele. Atractia sa pentru competitie il determina sa inventeze probe precum: "cine termina primul paharul" sau "cine bea mai multe pahare intr-un minut". Berbecul bea mult si cand bea, ii place sa flirteze. Uneori, sub influenta alcoolului poate deveni agresiv si violent.

Taur: Taurul poate deveni de necontrolat atunci cand este beat. Daca nu ii acorzi atentie, este capabil sa distruga totul in jurul sau. Din fericire, Taurul se imbata rar. Pentru a te distra de el cand este beat, du-l la karaoke.

Gemeni: Gemenii pot bea oricat, nu isi schimba comportamentul sub influenta alcoolului. Este o persoana care vorbeste mult si uneori iti este imposibil sa iti dai seama daca este baut sau nu. Este capabil sa intretina o discutie chiar daca este beat. Flirteaza mereu, chiar si atunci cand este beat.

Rac: Racul bea cand are probleme sau cand este nervos. Un pahar de vin sau o bere il ajuta sa mai uite de probleme. Cand este beat, Racul isi pierde demnitatea si se transforma in pisicuta. Racul este semn de apa care trebuie sa evite alcoolul. Din cauza alcoolului, Racul poate deveni emotiv si obosit.

Leu: Leului ii place sa bea si sa danseze. Este un dansator excelent, caruia ii place alcoolul. Cand este beat, Leul flirteaza cu toata lumea dar, ca si Racul stie cand sa se opreasca.

Fecioara: Fecioara este o persoana cerebrala, mereu in cautarea perfectiunii. Fecioara bea destul de rar. Cand este beata, Fecioara devine sexy si vulgara.

Balanta: Balanta adora petrecerile deoarece este o persoana sociabila si fermecatoare. Nu se stie controla si nu este capabila sa se opreasca nici cand este extrem de beata. Nu are discernamant, este capabila de orice. Dimineata, cand se trezeste, isi da seama ce a facut.

Scorpion: Niciodata sa nu-i spui unui Scorpion ca a baut suficient. Iti va ignora sfaturile si este capabil sa bea pentru a-ti atrage atentia. Pentru Scorpion alcoolul este o placere ce trebuie savurata chiar daca ceilalti sunt de alta parere. Sub influenta alcoolului, se transforma intr-o persoana amuzanta. Nu uita niciodata ce a zis sau a facut la betie.

Sagetator: Sub influenta alcoolului, Sagetatorul isi spune toate secretele, dar si secretele altora. Este o persoana amuzanta si vesela, careia ii place sa chefuiasca. Vorbeste cu toata lumea, convinge pe toata lumea sa faca chef, sau sa bea bauturi mai tari. Daca nu vrei sa intri in coma alcoolica, evita Sagetatorii.

Capricorn: In general, Capricornul are discernamant si isi doreste sa aiba succes si glorie. De aceea, nimeni nu-l invita la petreceri. Capricornul este un rock star, este independent, puternic si sarmant dar are nevoie de alcool pentru a se distra. Chiar daca este beat mort, isi pastreaza aceeasi atitudine serioasa si demna.

Varsator:
Varsatorul nu reactioneaza prea bine cand este beat. Vrea sa arate cat este el de intelligent. Stie sa aiba grija de persoanele bete din anturajul sau, este fascinat de oamenii beti.

Pesti: Pestii sunt persoane slabe, cu multe vicii. Isi pierd complet controlul cand sunt beti. Nimeni nu le rezista, deoarece nu se pot opri din baut.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: