Prietenia in functie de zodie

Prieteniile se pot lega din diferite motive, se pot lega in functie de compatibilitatile interioare dar si in functie de semnul astrologic.

Prietenia cu zodia Berbec: Persoanele nascute sub semnul Berbecului leaga prietenii durabile. Vor fi intotdeauna prezenti cand prietenii lor au nevoie de ei. Sunt niste sfatuitori excelenti si la varsta adulta devin responsabili si cinstiti. Asteapta de la ceilalti adevar si respect. Semne compatibile cu Berbecii: Varsator, Gemeni, Capricorn, Sagetator, Leu.

Prietenia cu zodia Taur: Taurul este prietenul ideal, adora petrecerile, iesirile in aer liber. Prietenia cu un Taur va fi bazata pe stabilitate, un Taur nu dezamageste niciodata. Va pastra intotdeauna secretele si le va da prietenilor sai forta necesara pentru a trece peste momentele dificile din viata. Semne compatibile: Rac, Varsator, Pesti, Fecioara, Scorpion.

Prietenia cu zodia Gemeni: Daca esti o persoana sociabila, iti va placea sa ai un prieten din zodia Gemeni. Veti merge impreuna in locuri noi care va vor stimula din punct de vedere vizual si mintal. Datorita inteligentei lor, Gemenii au capacitatea de a lega multe prietenii, oferindu-le o viziune novatoare. Prietenii Gemeni sunt loiali, optimisti, uneori prea preocupati de propriile lor pareri. Semne compatibile: Leu, Berbec, Varsator, Rac.

Prietenia cu zodia Rac: Racii sunt niste prieteni fideli. Racul va face tot ce-i sta in puteri pentru ca prietenii lui sa creasca din punct de vedere spiritual si mintal. Poti conta pe sprijinul lor in orice situatii. Totusi, uneori, Racul poate parea o persoana rece, rea si egoista. Semne compatibile: Fecioara, Taur, Gemeni, Rac.

Prietenia cu zodia Leu: Prietenia cu un Leu nu este o sarcina usoara deoarece Leul are tendinta instinctiva de a fi mereu in centrul atentiei. Leul este generos si creativ, isi alege cu grija prietenii. Sacrificiul nu este punctul lui forte. Semne compatibile: Balanta, Berbec, Gemeni, Pesti.

Prietenia cu zodia Fecioara: Prietenia cu Fecioara este caracterizata prin fidelitate. Fecioarele isi ajuta prietenii sa-si organizeze viata, le vor da sfaturi utile. Marele defect al Fecioarelor este tendinta de a-si sufoca prietenii si incercarea de la impune propriile teorii. Semne compatibile: Scorpion, Fecioara, Pesti.

Prietenia cu zodia Balanta: Prietenia cu o Balanta este o adevarata provocare: cu o Balanta vei calatori mult, vei frecventa cluburile, restaurantele, vei intalni oameni speciali. Balanta este un bun exemplu pentru prietenii sai. Balantele au o multime de prieteni deoarece urasc singuratatea. Semne compatibile: Leu, Sagetator, Balanta, Scorpion.

Prietenia cu zodia Scorpion: Scorpionul nu intelege prea bine conceptul de prietenie deoarece are probleme cu increderea in sine. Daca isi rezolva aceasta problema Scorpionul este un prieten pretios, isi sustine prietenii cu tact si afectiune. Semne compatibile: Taur, Balanta, Fecioara.

Prietenia cu zodia Sagetator: Sagetatorul te poate scoate rapid din depresie facandu-te sa razi. Sagetatorii sunt niste optimisti, toleranti si spontani. Semne compatibile: Berbec, Balanta, Varsator.

Prietenia cu zodia Capricorn: Sunt cei mai de incredere prieteni din lume. Le ghideaza pasii prietenilor spre mari reusite. Prietenia Capricornilor se castiga cu mare dificultate. Semne compatibile: Scorpion, Rac, Berbec.

Prietenia cu zodia Varsator: Pentru Varsator, o prietenie este pentru totdeauna. Nu reuseste sa aiba multi prieteni apropiati dar cand ii are, le ofera libertatea de a fi ei insisi. Semne compatibile: Taur, Sagetator, Capricorn.

Prietenia cu zodia Pesti: Pestii sunt buni ascultatori, sunt distractivi, urasc oamenii prefacuti. Le sar mereu in ajutor prietenilor cand au nevoie de ei. Uneori sunt mult prea visatori. Semne compatibile: Leu, Taur, Fecioara.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: