Horoscop Dragoste - Iubirea si regulile astrologice

Pana acum, inainte de a incepe sa construiesti o relatie de cuplu nu te-ai gandit deloc sa apelezi la astrologie? Poti incepe de pe acum, deoarece regulile astrologiei iti pot dezvalui formula perfecta a iubirii.

Constelatiile zodiacului au o mare influenta asupra preferintelor si compatibilitatii persoanelor in iubire. Totusi, exista un secret pe care numai astrologii il cunosc. O data ce il vei descoperi iti vei da seama cu ce semn al zodiacului te potrivesti pentru a avea o viata fericita plina de iubire.

Ordinea semnelor in zodiacul european este foarte importanta. Zodiacul are o structura care cuprinde un lant de realtii interne. De exemplu, cum se inteleg semnele pare si impare in iubire?

Semnele impare ale zodiacului: Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator si Varsator sunt foarte active si au multa initiativa. Sunt si ambitioase si cel mai adesea fara rabdare. In jurul lor, o atmosfera de actiune, anxietate si de agitatie se creeaza.

Dupa traditia astrologica, semnele impare sunt considerate a fi masculine si sunt marcate de semnul (+). S-a constatat ca barbatii nascuti sub semnul (+) sunt mult mai armoniosi decat femeile nascute in acesrt grup al semnelor.

Semnele pare ale zoadicului sunt feminine: Taur, Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn si Pesti. Acestea sunt mai pasive secat semnele (+) dar sunt si mult mai sensibile, au o viata interioara mai bogata, respecta traditiile si au si multa rabdare.

Semnele impare sunt si ele sensibile si cel mai adesea acorda foarte multa importanta celor mai nesemnificative lucruri.

Pentru o femeie este de preferat sa se nasca sub semnul (-), dar pentru barbati acest lucru este un dezavantaj. Acestia vor fi lenesi si lipsiti de initiativa.

In mod obisnuit, inovatiile si spiritul de aventura si de initiativa sunt caracteristice semnelor impare. Semnele pare si impare se atrag ca niste extremitati opuse dar bineinteles, relatia dintre ei este mult mai complicata.

Printre semnele plus si minus pot surveni niste neintelegeri destul de grave. Persoanele nascute sub semnele pare urasc sa fie dominate sau dirijate.

Doua semne astrologice vecine in zodiac nu se inteleg foarte bine. De exemplu, un cuplu format din nerabdatorul Berbec si Taurul mult prea lent. Taurul crede despre Berbec ca este o persoane frivola. Dar asta nu inseamna insa ca cele doua semne vecine ale zodiacului nu pot forma un cuplu daca ajung sa isi reconcilieze diferentele.

Alege zodia pentru a citi horoscopul dragostei:


Articole despre dragoste si zodii:

Cum sa-ti regasesti silueta inainte de ...

Odata cu sosirea sezonului cald, cu adoptarea tinutelor lejere de vara, toate doamnele si domnisoarele vor sa arate cat mai bine cu putinta. Sport, dieta, ... ...citeste tot

Cu cine o sa te casatoresti in functie d ...

Aceasta intrebare, cu privire la cine o sa te casatoresti, este destul de complexa. Si deoarece te bazezi pe liberul arbitru nu te poti baza doar pe astrologie ... ...citeste tot

Profilul tau sexual in functie de ...

Descopera-ti profilul sexual in functie de semnul astrologic in care te-ai nascut dar si care sunt partenerii tai sexuali ideali. ...citeste tot

Unde imi gasesc sufletul pereche?

Sufletul pereche este o persoana esentiala in viata noastra, ne simtim completi doar dupa ce l-am gasit. Daca inca nu ai reusit sa iti gasesti sufletul pereche ... ...citeste tot

Cum sa mentii flacara iubirii nestinse ...

Venus evoca adesea iubirea, farmecul, talentul si seductia. Insa, in afara de toate aceste lucruri, Venus este cea care iti dirijeaza si relatia de iubire. In ... ...citeste tot

Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

zodii