Semnele astrologice la mare

Unele semne astrologice adora vacantele la malul marii, mai ales pe timp de vara. Descopera cum se distreaza semnele astrologice in timpul vacantei la mare.

Unele semne astrologice adora vacantele la malul marii, mai ales pe timp de vara. Descopera cum se distreaza semnele astrologice in timpul vacantei la mare.

Berbec: Berbecul este o persoana autoritara si curajoasa care nu este niciodata atenta la afise de genul "Scaldatul interzis". Pentru Berbec contrastul dintre aerul cald si aerul rece este amuzant si, de aceea merge la mare doar pentru a se distra.

Taur: Pentru Taur, toate serviciile trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Inainte de a merge la mare sau la piscina, Taurul se intereseaza de serviciile oferite de locatia respectiva in amanunt. Pe timp de vara, Taurului ii place sa mearga la mare sau la piscina sa admire fetele frumoase.

Gemeni: Gemenii merg la mare cu entuziasm si bucurie. Gemenii adora sa inoate si, cand sunt la mare, fac tot posibilul sa se distreze pe cinste. Gemenii vorbesc mult in general iar pe timp de vacanta isi folosesc telefonul mobil in exces.

Rac: Racul este un semn de apa si isi petrece absolut toate vacantele la mare sau la pisicina. Este o persoana sensibila care viseaza la vacante romantice la malul marii impreuna cu partenerul/partenera.

Leu: Leul este o persoana mandra caruia nu ii place sa stea prea mult la mare sau la piscina deoarece nu este linistit, nu poate interactiona sau sa-si faca cunostinte noi. Leului ii place sa se bronzeze deoarece in acest fel toata lumea ii poate admira corpul.

Fecioara: Inainte de a merge la mare sau la piscina Fecioara trebuie sa controleze si sa analizeze locul in care merge deoarece nu vrea sa primeasca anumite boli. Este o persoana care inoata din dorinta de a elimina caloriile intr-un mod sanatos.

Balanta: Balantei ii place sa mearga la mare sau la piscina deoarece ii place apa si distractia. Pentru Balanta, vacantele la malul marii reprezinta ocazia perfecta de a agata.

Scorpion: Scorpionul este o persoana exigenta care adora vacantele la mare. Sauna si jacuzzi se numara, de asemenea, printre preferintele sale. Scorpionul este un semn de apa, cu alte cuvinte, o persoana misterioasa si acvatica.

Sagetator: Sagetatorul este o persoana careia ii place sa inoate si este capabil sa faca competitii de inot impreuna cu prietenii. Sagetatorul agata de obicei toate fetele disponibile de pe plaja.

Capricorn: Cand este la mare, singurul lucru pe care Capricornul vrea sa-l faca este sa inoate. Singurul si singurul lucru care il intereseaza este inotul.

Varsator: Varsatorul analizeaza locul in care merge in vacanta si incearca sa-l imbunatateasca. Daca este singur in vacanta, Varsatorul vorbeste cu toata lumea.

Pesti: Cel mai important lucru pentru Pesti este apa. Pestii se distreaza pe cinste in orice loc in care este apa.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: