Minerva - previziuni pentru anul 2014

Astrologul Minerva a dezvaluit in cadrul emisiunii Romania Acum, care sunt previziunile astrologice pentru anul 2014 si ce le rezerva astrele romanilor in noul an. Mai jos gasiti o scurta prezentare pentru fiecare zodie in parte.

Berbec: Va rezolva o serie de probleme vechi si are sansa de a-si mari spatiul in care traieste. E momentul bun ca femeile sa faca copii. Vor fi atenti la cheltuieli si isi vor schimba sistemul de administrare a bugetului.

Taur: Vor simti nevoia ca trebuie sa mai invete. Vor incerca sa fie in contact cu oamenii.

Gemeni: Situate financiara imbunatatita fata de 2013. Sunt greu de nemultumit

Rac: Vor fi in centrul atentiei. E momentul perfect pentru punerea in aplicare a planurilor.

Leu: In prima jumatate a anului vor simti acut senzatia de blocaj. Dupa 16 iulie se vor descatusa si vor utea sa faca ce isi doresc. Vor avea multe responsabilitati.

Fecioara: Sunt incurajati sa cunoasca noi oameni si sa faca planuri. Vor intra in diferite cercuri. Trebuie sa isi stapaneasca atacurile de panica. Vor trai spiame acute, fara o baza solida.

Balanta: Multa presiune pe modul de gandire pe partea financiara. Se vor simti presati. Se imbunatateste situatia fuinanciara.

Scorpion: Cel mai bun lucru ar fi sa calatoreasca. Trebuie sa socializeze. S-ar putea confrunta cu comportamente de orgolii.

Sagetator: Vor face bani, sa fie atenti la talentele pe care le au si sa le puna in valoare. E posibila ruptura familiara. Trebuie sa pastreze pentru ei secretele si sa nu le dezvaluie.

Capricorn: Se vor indragosti si le va merge bine. Isi vor da seama de adevaratele prietenii.

Varsator: Rutina in viata de zi cu zi, un nou loc de munca, isi vor extinde afacerile. Sa puna in practica intelepciunea dobandita

Pesti:
Dornici sa obtina noi competente. Sunt creativi. E posibil sa primeasca oferte bune. S-ar putea sa calatoreasca mult. Sa fie atenti la cheltuieli si sa nu se imbolnaveasca.


Vezi video cu Minerva la TV.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: