Cererea in casatorie a viselor voastre in functie de zodie

Toate fetele au visat macar o data in copilarie la cum vor fi cerute in casatorie sau cum va arata ziua nuntii lor. Toate scenariile posibile, dar nu aceleasi pentru toata lumea. Deci domnii trebuie sa consulte acest articol si sa vada care este cererea in casatorie de vis in functie de zodie.

Berbec. Cu tine, partenerul nu trebuie sa ezite si sa joace cartea cea mare. Cina romantica, lumanari, intr-un loc paradisiac cu o cerere oficiala in care trebuie sa ingenuncheze.

Taur. In ceea ce te priveste, nu ai nevoie de un loc insolit. Ba din contra.  Pentru a fi suprinsa, cererea trebuie sa fie facuta intr-un loc unde esti obisnuita sa iti petreci timpul. Acolo iubitul trebuie sa vina cu un buchet mare de flori si cu inelul ascuns in el.

Gemeni. Deoarece esti un semn al aerului, viitorul sot te poate duce sa survolati padurea la bordul unui avion unde isi va declara iubirea eterna sub aripile avionului.

Rac. Pentru voi, un semn de apa, o cerere originala in raport cu marea va fi pe placul vostru. Iubitul te poate duce la scufundari si acolos sub apa sa puna marea intrebare.

Leu. Iubesti originalitatea si deoarece esti si sportiva, cererea ideala pentru tine trebuie sa se desfasoare sarind cu parasuta sau sa fie scrisa pe o pancarta mare.

Fecioara. Pentru tine nimic nu este ma bun decat simplitatea. Este de ajuns daca dormitorul va fi umplut cu flori si presarat cu petale de trandafiri. Inelul in mijlocul patului... ce poate fi mai romantic?

Balanta. Deoarece iubesti lucrurile frumoase, iubitul te-ar putea invita la bordul unui yaht si sa joace cartea cea mare cu o declaratie inflacarata in mijlocul marii.

Scorpion. Deoarece esti mai degraba clasica si gurmanda, o invitatie la restaurant este ideala pentru tine. La alegerea desertului, o cerere scrisa in meniu va fi de efect.

Sagetator. Pentru tine o ambianta din 1001 nopti ar fi de vis. Legata la ochi, intr-un palat somptuos, cererea se face la cina.

Capricorn. Deoarece nu iubesti deloc scenariile, cererea ar trebui sa se faca in momentul in care te pui la somn, cu un biletel pus pe perna.

Varsator.
Romantica din tine viseaza la un scenariu la apus de soare, pe o plaja parasita, unde iubitul sa faca cea mai romantica cerere.

Pesti. Nu iti doresti o cerere clasica in casatorie. Trebuie sa fii suprinsa. Cum ar fi la cina sau in mijlocul unei dispute.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: