Metode anti-stres in functie de zodie

Ai probleme, nelinisti? Ca sa scapi de stres, de energia negativa si de tensiunile acumulate descopera ce metoda anti-stres ti se potriveste in functie de zodie.

Berbecul este un semn de Foc care, pentru a nu fi nervos sau stresat, trebuie sa invete sa-si dezvolte calmul si linistea. Este un semn astrologic impulsiv care simte nevoia sa-si schimbe activitatile in permanenta pentru a nu fi stresat.

Taurul este o persoana puternica si de aceea nu se streseaza niciodata. In caz de disputa, Taurul are nevoie de energie pentru a nu fi nervos, trebuie sa reflecte mult la actiunile si deciziile sale.

Nervozitatea este caracteristica Gemenilor. Cu toate acestea, Gemenii sunt persoane comunicative, care stiu sa se descurce de minune intr-o situatie stresanta. Pentru a fi calmi, pentru a nu fi stresati, Gemenii au nevoie sa scrie sau sa vorbeasca cu cineva.

Racul este o persoana sensibila si emotiva care se streseaza din orice. Principala metoda anti-stres pentru Rac este plansul.

Pentru Leu, agresivitatea reprezinta principala solutie in caz de stres. Este o persoana ambitioasa care simte intotdeauna nevoia sa le impartaseasca celorlalti problemele sale.

Rabdarea este principala caracteristica a Fecioarei si de aceea se streseaza extrem de rar. Fecioara este o persoana calma. In caz de stres, aceasta se refugiaza si analizeaza situatia din punct de vedere intelectual.

Echilibrata, Balanta este o persoana eleganta care prefera sa evite situatiile stresante si sa gaseasca rapid solutii. Este o persoana calma in orice situatie. In caz de stres, Balanta se refugiaza in sanul familiei.

Scorpionul este o persoana misterioasa, vesnic stresata sau cu chef de cearta. Este o persoana care isi arata personalitatea prin intermediul stresului.

Sagetatorul este o persoana mult prea optimista pentru a fi stresata. Acesta analizeaza situatiile prin intermediul optimismului sau.

Capricornul este o persoana puternica care nu se transforma niciodata intr-o persoana stresata. Este o persoana intelegatoare si inteligenta care analizeaza toate situatiile dintr-o perspectiva superioara.

Intelectualitatea si pasiunea pentru tehnologie ajuta Varsatorul sa nu fie stresat. Este o persoana imprevizibila care nu se streseaza din nimicuri.

Pentru a nu fi stresati, Pestii se refugiaza in lumea viselor si a misterelor. Pestii sunt niste persoane visatoare si sensibile, de aceea prefera sa viseze pentru a evita stresul.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: