Astrologia vietilor anterioare

Astrologia este una din cele mai cunoscute stiinte oculte putandu-ti oferi chiar si informatii din viata anterioara. Viata dupa moarte si reincarnarea sunt lucruri in care cred o multime de persoane. Daca te numeri printre acele persoane, este de ajuns sa stii in ce zodie te-ai nascut si vei afla informatii in legatura cu viata ta anterioara.

Berbec:
In viata anterioara ai fost destul de imatur/a si ai depins de altii. In viata asta, este important sa iei initiativa, sa-ti regasesti identitatea pierduta. Trebuie sa crezi in tine, ai mare nevoie de asta.

Taur:
Vietile tale anterioare au fost instabile si turbulente din punct de vedere emotional. Ai invatat ce este suferinta, teama si marea pasiune. Viata actuala ti-a fost data pentru a te stabiliza. Perseverenta este cuvantul care te caracterizeaza cel mai bine.

Gemeni:
Problemele cu care te-ai confruntat in vietile anterioare au fost produsul unei proaste comunicari cu anumite persoane. Aceasta viata este o ocazie pentru tine pentru a realiza cat de important este sa spui ceea ce simti. Fii mai comunicativ/a.

Rac:
In aceasta viata va trebui sa inveti sa fii loial/a si constant/a si sa lasi superficialitatea din viata anterioara deoparte. Natura ta interioara este extrem de sensibila. Pentru tine, familia si copiii sunt extrem de importanti. Astrologia te sfatuieste sa nu uiti de tine insuti.

Leu:
In vietile anterioare, iubeai intr-o maniera obiectiva. Acum, trebuie sa inveti sa-ti canalizezi energia si puterea doar asupra anumitor persoane si domenii care sunt cu adevarat importante. Lectia pe care trebuie s-o inveti in aceasta viata este sa ai incredere in tine.

Fecioara:

Viata actuala te invata ca ai posibilitatea sa alegi si ca emotiile adevarate se construiesc progresiv. Invata sa nu mai contezi pe altii. Culpabilitatea te insoteste din vietile anterioare.

Balanta:
In vietile anterioare ai avut probleme in relatiile cu ceilalti si cu sexul opus. Aceasta viata iti va oferi un numar mare de parteneri, un mare cerc de prieteni pentru a invata sa comunici armonios cu alte persoane.

Scorpion:
Intuitia iti da sentimentul ca te asteapta o datorie si iti arata semnele pe care trebuie sa le urmezi. Temerile irationale din vietile anterioare sunt de fapt teama de durere, teama de suferinta sau de pierdere a unei fiinte dragi.

Sagetator:
In aceasta viata ai avut posibilitatea sa scapi de prejudecati, sa fii flexibil si sa-ti regasesti personalitatea. Calatoriile sunt extrem de importante pentru tine, ai ocazia sa cunosti culturi, comportamente si stiluri diferite.

Capricorn:
Experientele din vietile anterioare te-au pus in conflict cu autoritatile. In aceasta viata trebuie sa inveti sa fii autoritara tu insati/insuti si sa fii responsabil/a. Aceasta viata este una de stabilizare.

Varsator:
In viata anterioara ai fost extrem de gelos si posesiv pe plan emotional. Provocarea vietii actuale consta in eliminare geloziei, posesivitatii, trebuie sa le oferi libertate persoanelor dragi.

Pesti:
In viata anterioara nu ai avut timp sa-ti faci toate placerile. Viata actuala iti ofera aceasta posibilitate, sa iti imbogatesti aceasta viata cu experiente noi, sa te imbogatesti pe tine insuti.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: