Ce iti declanseaza furia

Furia. Nu este cel mai atragator aspect al speciei umane. Suntem invatati de mici sa o suprimam, sa o evitam sau trecem in camera noastra daca „ne purtam asa”, ins aici este greseala. Furia este proprietatea astrologica a lui Marte.

Furia. Nu este cel mai atragator aspect al speciei umane. Suntem invatati de mici sa o suprimam, sa o evitam sau trecem in camera noastra daca "ne purtam asa", ins aici este greseala. Furia este proprietatea astrologica a lui Marte (zeul roman al razboiului) care nu apreciaza atunci cand este ignorat. Este tipul de persoana care cere atentie – daca nu… - asadar este bine sa ii recunoastem prezenta si sa il lasam sa se exprimae. Iata cum iti poti aborda furia.

Marte in zodia Berbec: "Ares" este echivalentul greces al lui Marte. Marte plus Berbec egal o doza dubla decat cea normala de furie. Aceasta explica motivul pentru care oamenii se retrag atunci cand exista posibilitatea sa nu fii multumit. Continua cu o dieta continua de exteriorizari, dar directioneaza-le in directia corecta.

Marte in zodia Taur: Incet la manie? Cu siguranta. Imposibil la manie? Nici pe departe. Taurul nu este cunoscut pentru rabdarea sa atunci cand este provocat. Nu te iei imediat de cel care te-a suparat, insa Dumnezeu sa il ajute cand o faci. Daca nu il ating coarnele, cu siguranta forta incarcaturii o va face. Si vorbim de lucruri puternice administrate intr-o singura doza. Incearca sa o eliberezi treptat.

Marte in zodia Gemeni: Bla, bla, bla. Asta e tot ce auzi cand esti furios, in special pentru ca nu asculti. Iti astepti randul sa aduci inca o victima verbala in dezavantaj complet. Intorci si administrezi cuvintele atat de bine incat oponentii ajung in cele din urma adepti. Da atentie si partii celeilalte, macar pentru noi munitii.

Marte in zodia Rac: Aburi. Nu de tipul celor din cada cu apa calda, ci din aceia care te ranesc daca iei capacul cat inca fierbe. Intre timp ai tendinta sa te imbufnezi, ceea ce nu este neaparat un lucru rau, iar apoi sa iti reprosezi, lucru gresit. Da-i o avertizare de cinci minute, iar apoi il poti lasa sa fiarba.

Marte in zodia Leu: Intreaga lume e o scena, iar atunci cand esti furios, nu exista pentru tine ascultatori care sa lipseasca.Dramatic? Chira teatral? Cu siguranta. Streep se face de rusine in fata ta atunci cand te infurii, mai ales daca mandria iti este pusa la incercare. Cu siguranta nu vei trece neobservat. Nu simula emotii doar pentru a-ti atrage fanii.

Marte in zodia Fecioara: Nouazeci si noua virgula noua din furia oponentului tau probabil ca este justificata, insa imediat ce identifici acel mic procent ramas, e terminat. Transformi defectele minore in erori marete prin aceea ca refuzi sa te concentrezi asupra altor lucuri. Nu. Nu va exista nicio discutie pana cand problema nu este corectata si cum nu este problema ta, tu iesi in avantaj. Asa ceva ar trebui imbuteliat.
Marte in Balanta: Onoarea ta? Apararea cere respectuos a pauza dupa care te intorci cu un argument de incheiere suficient de bun pentru a convinge orice juriu ca ai fost acuzat pe nedrept. Uita de ADN, amprente sau martori oculari. Esti prea dragut ca sa faci vreodata asa ceva. Totusi actualizeaza-ti lista cu martori ai caracterului tau.

Marte in zodia Scorpion: Poti spune „ranchiuna?” Cu siguranta ca da. Cu siguranta o simti deja si nu poti sa o dai la o parte. In mintea ta furia este echivalenta cu asasinarea nefericita dar necesara si nu vei avea liniste pana cand nu se face. Razbnare? Cea mai dulce – chiar daca necesita decenii. Un sfat? Poarta o eticheta de avertizare..

Marte in zodia Sagetator: Nu exista lucruri ca un pic necajit, un pic suparat sau usorofensat. Fie esti furios, fie apatic. Tactica favorita – „glume” continue pe seama oponentului. Rezultatul – nu intelegi de ce este asa furios. Doar tu glumeai! Chiar nu intelege gluma?

Marte in zodia Capricorn: Conform sectiunii unu, paragraful 359-D, ai toate drepturile sa fii furios, iar cel care te-a suparat trebuie sa nu mai fie in prezenta ta. In lipsa executarii pedepsei, exilul este si el acceptat, dar numai dupa o explicatie bine documentata, neeotionala a acuzei aduse, care sa culmineze apoi cu scuze formale. Nu uita de portita de scapare universala – sunt si ei oameni.

Marte in zodia Varsator: Doamne, e chiar rece. Chiar te ingheata. Uite, iti poti vedea respiratia. Aste se intampla in camera cand un Varsator e suparat. Daca iti indrepti furia direct catre cineva, determina degeraturi, de tipul celor pentru care se amputeaza degete sau egouri. Ai grija cu asa ceva. Doar sunt atat de multe cunostinte in lumea aceasta.

Marte in zodia Pesti: Cand esti furios, esti suparat Furia iti da o stare de confuzie asadar incerci sa te retragi undeva unde sa rumegi jignirea care ti-a fost adusa. Insa dupa ce ai terminat, retrage-te. Oceanul acela real de furie este capabil sa te inece si pe tine si pe cel care te-a infuriat. Lasa-i sa mai traga aer.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: