Determina-l sa te ceara in casatorie

Speri ca te vei casatori cu barbatul special de langa tine – dar el nu da niciun indiciu despre planurile de casatorie? Incearca sa pui in aplicare aceste idei...

Speri ca te vei casatori cu barbatul special de langa tine – dar el nu da niciun indiciu despre planurile de casatorie? Incearca sa pui in aplicare aceste idei...
Esti prietetena lui de prea mult timp? Incepi sa auzi clopotele de nunta? Iata cateva sfaturi pe care le poti folosi pentru a-l determina sa vada ca aducerea elatiei la unn ou nivel este un lucru potrivit.

Berbec: Nu poti forta barbatul nativ in Berbec sa faca nimic, insa te poti juca cu impulsivitatea lui si il poti lasa sa creada ca a fost ideea lui. O plimbare rapida la magazinul de bijuterii in cadrul unei plimbari normale impreuna sau chiar un weekend in Vegas iti pot aduce la mult angajament decat ai dorit.

Taur: Barbatul nativ in zodia Taur pretuieste siguranta si este foarte practic. Nu iti spuns s ail sperii prea tare, insa ii poti sugera ca una din caile prin care vei ramane pentru totdeauna alaturi de el este casatoria. Sublinierea avantajelor unui mariaj poate fi de folos!

Gemeni: Este greu sa „legi” un nativ libertin in zodia Gemenilor, insa vorbeste despre vise viitoare ca si cum ar fi doar o posibilitate, un „daca”; si vorbeste destul de des despre ele, pentru a contura o imagine. Exista sanse ca nativul in Gemeni sa se entuziasmeze cu aceste idei si sa le indeplineasca mai repede.

Rac: Un ultimatum il poate speria pe nativul in zodia Rac, el planuind oricum sa puna marea intrebare. Cea mai buna metoda de a-l ajuta este sa fii cat mai romantica posibil si sa iti exprimi propria dorinta de a sta alaturi de el. Trebuie a fie incurajat.

Leu: Un nativ Leu poate cu usurinta sa isi considere prietena ca ceva dat in timp ce asteapta momentul perfect pentru o cerere iesita din comun. Trimite un prieten comun care sa ii sugereze o cerere publica, de exemplu un mesaj pe un ecran mare pe stadion.

Fecioara: Barbatii din aceasta zodie sunt atat de prinsi de detaliile planificarii cererii in casatorie, incat ar putea amana pana cand considera ca este lucrurl potrivit ce trebuie facut. Subliniaza ca partenerul uneori gelos ar vrea sa te aiba doar pentru el. Atunci spune-i ce tip de inel iti doresti, pentru a elimina ghicitorile.

Balanta: Barbatii Balanta sunt atat de increzatori in majoritatea timpului incat este amuzant sa crezi ca s-ar teme de respingere, insa asa este. Barbatul Balanta este foarte entuziast cand vine vorba de casatorie incat puteti stabili impreuna data, in loc sa il astepti pe el sa preia conducerea.

Scorpion: Cncentreaza-te asupra necesitatilor tale atunci cand vorbesti cu barbatul Scorpion despre viitor deoarece ar putea sa fie atat de multumit d eprietena lui incat s-ar putea sa nu vrea sa schimbe nimic. Daca spui ca este vorba doar de el, s-ar putea sa devina foarte incapatanat.

Sagetator: Barbatii Sagetator s-ar putea teme de casatorie deoarece simt ca ar putea sa le stribeasca libertatea. Discuta cu partenerul tau despre viitoarele aventuri pe care le puteti trai impreuna. Entuziasmeaza-l prin discutiile despre locuri noi si lucruri noi.

Capricorn: Barbatul Capricorn astepta cu rabdare inainte sa faca cererea in casatorie. Trebuie sa fie sigur ca si tu ai idei serioase in aceasta privinta. In mod surprinzator, membrii familiei care il intreaba de ce nu a pus inca marea intrebare, l-ar putea stimula sa o faca.

Varsator: Berbatul Varsator isi poate face griji cu privire la modul in care mariajul ii va schimba viata. Ofera exemple concrete despre modul in care un angajament mai profund nu il va limita mai mult decat doreste el. Ofera-i idei pentru nunti neconventionale care l-ar putea stimula.

Pesti: Faceti planuri s ava petreceti timpul cu prieteni comuni care sunt logoditi sau casatoriti. Daca barbatul nativ in Pesti considera ca toata lumea face asta, ar putea fi dornic sa duca si relatia voastra la un alt nivel intrucat nu mai pare o idee atat de nebuneasca.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: