Anotimpul in care te-ai nascut iti influenteaza personalitatea

Studiile arata ca lumina soarelui si vremea din momentul nasterii ne influenteaza sanatatea, caracterul si personalitatea. Descopera cum iti influenteaza personalitatea si destinul anotimpul in care te-ai nascut.

Persoanele nascute primavara:
Primavara este anotimpul in care natura renaste. De aceea, persoanele nascute in aceasta perioada sunt mai energice. Sunt persoane care imbratiseaza schimbarea si vor fi intotdeauna atrase de orice tip de aventura. Isi fac o multime de prieteni intr-un timp scurt, au un caracter flexibil, optimist si deschis.

Pot avea si un caracter dificil de inteles de persoanele mai calme. Impulsivitatea si placerea de a visa sunt alte caracteristici importante ale persoanelor nascute primavara. Persoanele nascute la sfarsitul primaverii pot fi extrem de ambitioase si incapatanate.

Persoanele nascute vara:
Vara este anotimpul in care razele soarelui ne incalzesc corpul, inima si spiritul. Deci, persoanele nascute in lunile Iunie, Iulie sau August sunt foarte impulsive pe plan sentimental. Sunt, in general, atente la nevoile celorlalti. Dar, sunt si geloase posesive si se infurie destul de usor.

Din punct de vedere profesional, au mereu nevoie de o provocare pentru a fi motivate la locul de munca. Persoanele nascute la inceputul verii sunt mai sensibile iar cele nascute la sfarsitul verii au tendinta sa fie mai analitice si mai sarcastice.

Persoanele nascute toamna:
Principalele caracteristici ale persoanelor nascute toamna sunt onestitatea si independenta. Le place sa fie independente dar, daca unul din prietenii sau apropiatii lor au nevoie de ajutor, il acorda fara sa ezite. Din punct de vedere profesional, se numara printre cele mai romantice persoane. Au mereu tendinta de a amesteca ratiunea cu sentimentele in incercarea de a face cele mai bune alegeri.

Acorda mult timp si multa importanta carierei lor, uneori aceasta se afla in capul listei prioritatilor, inaintea relatiei de cuplu. Sunt interesate de chestii mistice, sunt atrase de tot ce contine o doza importanta de mister. La plac provocarile de ordin intelectual.

Persoanele nascute iarna:
Toata lumea se asteapta ca, persoanele nascute iarna sa fie reci si indiferente, comparandu-le cu anotimpul in care s-au nascut. Dar, aceasta atitudine este doar o masca. Persoanele nascute iarna sunt extrem de organizate si determinate: stiu intotdeauna ce isi doresc si muncesc din greu pentru a-si indeplini visele, dorintele, indiferent de eforturile pe care trebuie sa le depuna.

Perseverenta acestora poate fi confundata cu obstinenta. Cu toate acestea, ambitia si idealismul le ajuta sa-si construiasca o cariera solida si le asigura ascensiunea profesionala. Isi fac usor prieteni dar cele mai reusite relatii le vor avea cu persoanele nascute toamna.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: