Semnele astrologice intre trecut si viitor

Racul este o persoana care vrea mereu sa traiasca in trecut in timp ce Balanta n-are niciodata timp sa-si rezolve problemele… Descopera care este relatia ta cu timpul in functie de semnul tau astrologic.

Semnul astrologic Berbec este o persoana agresiva pentru care cel mai important lucru este prezentul. Este o persoana care nu isi uita niciodata trecutul si care nu isi planifica niciodata viitorul. Pentru Berbec toate actiunile se petrec in prezent si lucrul care il influenteaza intotdeauna este prezentul.

In astrologie, Taurul este o persoana care isi doreste sa profite de fiecare moment, careia nu ii place viteza si care are mereu nevoie de timp pentru a-si rezolva problemele.

Pentru Gemeni, cel mai important lucru este comunicarea. De aceea, vor sa profite de fiecare moment. Gemenii sunt persoane capabile sa dezvolte activitati diferite, se pricep la manipulat si stiu sa profite atat de trecut, cat si de viitor.

Racul este o persoana care vrea sa traiasca in functie de amintirile sale si de trecutul sau, de istoria si pasiunile sale. Pentru Rac cea mai importanta este familia deoarece este o persoana sensibila si emotiva, atenta la fiecare moment din viata.

Leii sunt persoane mandre si puternice dar mereu in intarziere. Pentru zodia Leu timpul este limitat deoarece nu are niciodata timp sa-si rezolve problemele.

Persoana calma si ordonata, Fecioara este o persoana care stie sa profite din plin de fiecare moment, stie sa-si organizeze timpul pentru a reusi sa-si atinga obiectivele.

Balanta este o persoana care detesta timpul. Este o persoana care nu vrea sa aiba un program fix deoarece vrea sa se ocupe de problemele sale doar cand vrea ea.

Scorpionul este un individ care nu vrea sa isi schimbe comportamentul sau atitudinea in functie de timp. Pentru Scorpion timpul nu este important, folosindu-se de eleganta si competente pentru a profita din plin de fiecare moment.

Pentru Sagetator timpul este important dar pentru a-si rezolva problemele are nevoie de 24h/zi.

Capricornul este guvernat de Saturn, stapanul timpului, de aceea stie sa profite de fiecare moment. Este o persoana ambitioasa care vrea mereu sa munceasca, persoanele care pierd timpul nefiind pe placul Capricornului.

Varsatorul vrea sa traiasca mereu in viitor, pentru acesta viitorul este mai important decat nostalgia trecutului.

Pentru Pesti timpul constituie principala tema de reflexie, traind mereu in spatele timpului. Pentru Pesti timpul nu este suficient sa-si rezolve problemele si de aceea profita din plin de prezent.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: