Prietenie sau discordie?

Esti dificil de inteles? Ce importanta acorzi prieteniei? Iti faci usor prieteni noi? Astrele iti raspund la aceste intrebari.

Esti dificil de inteles? Ce importanta acorzi prieteniei? Iti faci usor prieteni noi? Astrele iti raspund la aceste intrebari.

Semnele cardinale:
Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn) sunt adesea acuzate de arivism. Iti vei da singur seama ca un Capricorn are uneori tendinta de a-si alege drept prieteni persoane care i-ar putea ajuta sa avanseze din punct de vedere profesional. Racii opteaza pentru prieteni care sa le ofere sprijin. Ca regula generala, Berbecii nu au nicio problema in a profita de altii cand vor sa-si atinga scopurile. Balanta este fara indoiala cel mai egocentric semn astrologic: gata sa-si ajute prietenii in aparenta, nativii din acest semn nu vor ezita sa-i paraseasca cand li se prezinta o alta oportunitate.

Semnele fixe:
De o loialitate de necontestat, semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion si Varsator) nu devin prieteni cu oricine. Odata legata, prietenia este solida si profunda. Taurii si Scorpionii sunt extrem de posesivi si isi aleg cu atentie prietenii. Leii respecta cu usurinta libertatea semenilor. Varsatorii, a caror semn este in corespondenta cu casa XI (cea a prieteniei) au tendinta sa colectioneze prietenii, putine din acestea fiind adevarate.

Semnele mutabile:
Semnele mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti) se multumesc adesea cu prietenii superficiale. Acestia sunt inconjurati de persoane diverse reprezentand diferitele fatete ale personalitatii lor. Unii isi fac prieteni cu temperamente si gusturi diametral opuse.

Casa XI:
In corespondenta cu Varsatorul si guvernata de Saturn si Uranus, casa XI furnizeaza informatii despre conceptia asupra prieteniei. Indivizii a caror Luna este situata in casa XI sunt, in general, gazde excelente, intotdeauna gata sa lanseze invitatii.

Marte in casa XI favorizeaza favorizeaza intalnirile in cadrul unui club sportiv. Cei care au planeta Saturn in aceasta casa se arata in general, mai putin disponibili. Daca Neptun este cel care ocupa acest sector, este posibil ca un individ sa-si gaseasca prieteni in sanul unui grup interesat de ocultism.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: