Decorarea casei si astrologia

Casa reprezinta pentru fiecare persoana locul in care se odihneste, in care isi produce energia, o parte din personalitatea sa. Decoratiunile interioare contribuie la crearea atmosferei din casa respectiva. Pentru o atmosfera cat mai placuta, tine cont de sfaturile astrologilor!

Casa reprezinta pentru fiecare persoana locul in care se odihneste, in care isi produce energia, o parte din personalitatea sa. Decoratiunile interioare contribuie la crearea atmosferei din casa respectiva. Pentru o atmosfera cat mai placuta, tine cont de sfaturile astrologilor!

Berbec: Berbecul are nevoie de un loc care trebuie sa sugereze respectul si forta. De exemplu o colectie de arme, un mobilier impozant sau tablouri a caror principala culoare sa fie rosul.

Taur: In casa Taurului trebuie sa existe diferite chestii precum diferite tipuri de mobile, diferite tipuri de vaze, accesorii diferite deoarece Taurul este o persoana care vrea stranga si sa pastreze lucruri diferite. Este o persoana care nu se simte bine intr-un decor minimalist.

Gemeni: Pentru Gemeni cartile, televizorul si telefonul sunt mai importante decat decoratiunile interioare. Gemenii sunt niste persoane care vor sa comunice mereu cu ceilalti, casa acestuia trebuie sa indice mereu echilibru si armonie.

Rac: Racul este o persoana legata de trecut si de copilaria sa si de aceea pastreaza in casa sa diferite amintiri precum obiecte antice, fotografii vechi sau diferite desene din copilarie.

Leu: Casa Leului este caracterizata de eleganta. Leul este o persoana careia ii place luxul si de aceea isi decoreaza casa intr-un stil luxos si confortabil. De exemplu statui din aur care sa-i transmita energie Leului.

Fecioara: Pentru Fecioara cel mai important lucru este curatenia. Este o persoana care nu manifesta interes pentru decoratiuni dar unele lucruri precum o colectie veche de papusi sau de timbre sunt importante pentru Fecioara.

Balanta: Guvernata de Venus, Balanta este pasionata de decoratiunile interioare. Este o persoana care schimba destul de des mobilele deoarece vrea sa aiba in casa decorul perfect. Balantei ii place eleganta si casa sa trebuie sa fie mereu caracterizata de eleganta.

Scorpion: Casa ideala pentru Scorpion este cea care transmite protectia si securitatea, discretia si prudenta. Este o persoana misterioasa care vrea sa detina camere secrete sau seifuri in spatele tablourilor.

Sagetator: Sagetatorul este o persoana care iubeste libertatea si de aceea, casa in care locuieste nu trebuie sa-l sufoce. Este o persoana care isi doreste ca locuinta sa sa aiba ferestre mari sau diferite decoratiuni exotice. Ii place sa aduca diferite suveniruri din calatoriile sale.

Capricorn: Capricornului ii place simplicitatea dar si confortul si luxul. Biroul sau trebuie sa fie mereu decorat cu gust, intr-un stil ergonomic.

Varsator: Varsatorul este adeptul modei si a mobilierului futurist si minimalist. Mobilele vechi nu sunt pe placul sau deoarece prefera modernismul si decoratiunile originale si inedite.

Pesti: Casa Pestilor le reflecta acestora principalele activitati. Pentru Pesti decorarea casei nu este foarte importanta.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: