Cu cine o sa te casatoresti in functie de semnul astrologic

Aceasta intrebare, cu privire la cine o sa te casatoresti, este destul de complexa. Si deoarece te bazezi pe liberul arbitru nu te poti baza doar pe astrologie pentru a-ti prezice viitorul. Ceea ce poti face insa este sa folosesti astrele pentru a determina cine ti-ar putea fi partener ideal.

Berbec. Celelalte semne de foc precum Sagetator si Leu vor reusi sa iti trezeasca interesul si sa il mentina. Energia debordanta pe care o au aceste elemente de foc reprezinta baza unei relatii de lunga durata. Care este cel mai bun semn pentru tine depinde – daca preferi o personalitate sarmanta – Leu sau un spirit aventuros – Sagetator.

Taur. Capricornul este un nativ care te va face sa te simti in siguranta si siguranta este un cuvant cheie pentru tine. Dar acesta ar putea fi obsedat de munca. Un nativ din Fecioara va sti cum sa iti satisfaca toate poftele si nevoile dar s-ar putea sa te simti mult prea criticata. Unul din aceste semne insa s-ar putea transforma in partener ideal.

Gemeni. Varsatorul este un vorbaret la fel ca si tine. Nativilor din Varsator s-ar putea insa sa le fie teama de angajament. Nativul din semnul Balanta este spiritual, elegant si iubeste sa fie indragostit. Impreuna se vor distra foarte mult. Poti alege un excentric – Varsator sau un sociabil – Balanta.

Rac. Scorpoinul este cel care te va inspira din punct de vedere sexual, emotional si spiritual si te va face sa gandesti in acelasi timp. Un nativ din zodia Pesti va face acelasi lucru dar intr-o maniera mai visatoare. Vrei sa fii ingrijita sau sa ingrijesti un partener? Nativii din Rac sunt ideali.

Leu. Te-ai putea regasi intr-o lupta pentru putere alaturi de un Berbec dar daca ai putea depasi acest obstacol, Berbecul poate fi un partener de nadejde pentru tine. Sagetatorul te face sa te aprinzi dar natura lor aventuroasa poate insemna ca nu va avea destul timp pentru tine.

Fecioara. Taurul este cel care te va inspira din punct de vedere senzual. L-ai putea considera mai lenes si ar trebui sa eviti criticile constante. Capricornul este foarte atent la detaliila fel ca si tine dar poate petrece prea mult timp la locul de munca. Amandoua semnele insa pot fi un partener ideal pentru tine.

Balanta. Vorbaretii Gemeni te pot seduce cu umorul lor. Originalul Varsator te va inspira sa devii mai bun. Cei doi nativi te vor gasi fermecatoare si interesanta. Intrebarea este insa – cui nu ii este frica de angajamente? Doar tu poti sa stii asta.

Scorpion.
Vei avea nevoie mai mult ca sigur de un alt semn de apa care sa te inteleaga. Racul se poate dovedi a fi o alegere romantica daca nu este mult prea ranit de o iubire mai veche. Un nativ din Pesti poate deveni independent de spiritul tau de analiza si de aerul tau misterios. Echilibrul, ca de obicei este cea mai buna alegere.

Sagetator. Daca te indragostesti de un Leu poate vei vrea sa il incanti cu adorarea de care are nevoie. Este deci un partener ideal pentru tine. Daca Berbecul poate sa vrea sa iti zica ce sa faci, daca poti sa vezi aceasta dominare ca o aventura plina de pasiune, probabil ca vei aprinde flacara pentru mult timp de acum incolo.

Capricorn. Un nativ din Fecioara te poate ajuta sa devii o persoana mai buna. Un Taur iti va inspira latura ta artistica. Cei doi te vor atrage intr-o lume a placerilor senzuale. Fii cinstita insa. Unul din cele doua semne care nu este prea serios dar amabil te va face fericita.

Varsator.
Ai nevoie de cineva care sa te tina angajata si conectata si acest lucru nu este unul usor. Nativul din Gemeni este foarte inteligent si va reusi mereu sa iti mentina interesul. Un nativ din Balanta insa va fi mereu in cautarea dreptatii si a adevarului. Si normal.

Pesti. Esti o nativa care gandeste prea mult. Nativul din Scorpion la fel. Din acest motiv, te-ai putea simti atrasa in mod magnetic de un Scorpion. Pe de alta parte, un nativ din Capricorn este la fel de emotiv ca si tine dar poate ca este mult prea sensibil. Daca esti constienta si independenta insa unul din cele 2 te va face fericita.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: