Sufletul pereche in functie de semnul Lunii

Multe predictii astrologice se fac pe baza Semnului Soarelui, atunci cand este vorba de dragoste, Semnul Lunii ofera informatii de valoare cu privire la sentimente. Sufletul pereche in functie de semnul Lunii.

Semnul Lunii este determinat de pozitia Lunii atunci cand te nasti. Desi multe predictii astrologice se fac pe baza Semnului Soarelui, atunci cand este vorba de dragoste, Semnul Lunii ofera informatii de valoare cu privire la sentimente. De asemenea, unele Semne ale Lunii sunt mai compatibile decat altele.

Berbec: Cei nascuti atunci cand Luna se afla in semnul Berbecului sunt aventurosi, ambitiosi si entuzisti atunci cand vine vorba de dragostea vietii lor. Urmezi cu incredere ceea ce iti doresti. Te intelegi bine cu un nativ Berbec energic, un Leu extrovertit si cu sociabilul Sagetator.

Taur: Semnul Lunii in zodia Taur are o mare putere emotionala, insa poti fi si incapatanat si precaut. Partenerul perfect ar putea sa nu trebuiasca sa fie o frumusete de pe coperta unei reviste, insa trebuie sa se ingrijeasca cat mai bine posibil. Te intelegi bine cu un alt nativ Taur, cu distinctiva Fecioara sau cu organizatul Capricorn.

Gemeni: Semnul Lunii in zodia Gemenilor aduce versatilitate si o oarecare imprudenta, ceea ce inseamna ca tinzi sa fii un flirt. Iti place sa schimbi destul de des partenerii, asadar casatori si relatiile pe termen lung s-ar putea sa nu fie o parte din planurile tale in dragoste. Esti fericit cu o Balanta binevoitoare, cu Pestii excentrici si bineinteles cu Gemenii.

Rac: Daca esti un Rac nascut sub Semnul Lunii, atunci ai o fire emotionala si ai capacitatea de a intelege sentimentele celorlalti, legaturile de dragoste formate fiind intense si profunde. Esti inteles de alti Raci care constituie parteneri foarte buni, la fel si Pestii sensibili si pasionalii Scorpioni.

Leu: Daca esti un Leu lunatic, atunci lupti pentru ce – si pentru cine – doresti. Arareori ratezi ocazia de a-ti intalni sufletul pereche. Un optimist etern, deja esti dispus sa incerci din nou, chiar daca relatia anterioara a fost un esec epic. Un nativ Berbec agresiv, entuziastul Sagetator sau un alt nativ Leu caruia ii place sa fie in centrul atentie, te vor face sa mentii flacara aprinsa.

Fecioara: Fecioarele cu Semnul Lunii in zodia lor sunt mai putin sentimentale decat celelalte semne. Ai o inima, insa tinzi sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva analitica, in loc sa iti urmezi sentimentele. Cu toate acestea esti un partener foarte loial. Jumatatea ta este fie un nativ Taur eficient, un nativ Capricorn conservator sau o alta Fecioara.

Balanta: Balantele nascute sub Semnul Lunii sunt idealiste si gratioase. Ai face aproape orice pentru a mentine pacea. Viata ta amoroasa poate fi imprevizibila din cauza faptului ca esti indecis, insa daca esti impreuna cu o alta Balanta corecta, cu un nativ in zodia Gemenilor sau cu un nativ Varsator neconventional, ai sanse sa gasesti dragostea adevarata.

Scorpion: Daca esti un Scorpion nascut sub Semnul Lunii, emotiile sunt foarte profunde. Da, esti gelos si temperamental, insa esti si unul dintre cele mai loiale si amitioase zodii. Un partener Scorpion puternic, tacutul si sensibilul Rac sau creativii Pesti sunt parteneri ideali.

Sagetator: Daca esti un Sagetator lunatic, atunci abordarea ta fata de dragoste este una voioasa, optimista. Esti sociabil si onest, asadar interesele tale in dragoste sunt indeplinite destul de usor. Cu siguranta nativii Leu te inteleg cel mai bine, dar si Berbecii care isi asuma riscuri si un alt Sagetator entuziast.

Capricorn: Capricornii sub Semnul Lunii sunt disciplinati si aproape rigizi atunci cand vine vorba de dragoste, insa iti doresti cu ardoare sensibilitate si intelegere din partea partenerului. Privesti lucrurile dintr-o perspectiva practica. Un alt Capricorn reprezinta perechea ideala pentru tine, la fel si un Taur stabil sau o Fecioara rationala.

Varsator: Intelectual si independent, Varsatorul sub Semnul Lunii isi iubeste libertatea. De asemenea este o persoana rationala. Arareori esti surprins traind intr-o lume a fanteziilor atunci cand vine vorba de dragoste. Esti compatibil cu Gemenii comunicativi, cu Balanta extrovertita sau cu un alt Varsator.
Pesti: Calmi si gentili, Pestilor nascuti sub Semnul Lunii le place sa construiasca o relatie intima bazata pe incredere. Pot fi intr-o oarecare masura impresionabil. Un Rac sensibil, empatic, un Scoprion intens sau un alte nativ in zodia Pestilor, creativ, iti lasa de regula cele mai bune impresii.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: