Semnele astrologice si casatoria

Norocul in casatorie ni-l facem sau e scris in stele? Descopera daca te vei casatori devreme, cu ce semn astrologic esti compatibil/a, cat de mult iti doresti sa te casatoresti.

Berbec:
Nativii din Berbec se casatoresc in general cu marea dragoste din tinerete. Nu tin cont de riscurile unei decizii luate sub imperiul pasiunii. Berbecii pot avea casatorii de lunga durata cu Varsatorii sau cu…Berbecii. Vor avea casatorii scurte sau dificile cu Racii sau cu Balantele.

Taur:
Nativii din Taur au in general un mariaj stabil si prosper, cu multe realizari pe plan financiar si familial. Uneori, gelozia provoaca conflicte in sanul cuplului. Taurii pot avea casatorii de lunga durata cu Racii sau Capricornii. Vor avea casatorii scurte sau dificile cu nativii din Leu sau Gemeni.

Gemeni:
Acesti nativi sunt predispusi la doua casatorii si la o viata amoroasa agitata. Astrele indica o posibila casatorie in strainatate. Pot avea casatorii de lunga durata cu nativii din Leu sau Berbec. Vor avea casatorii scurte sau dificile cu Taurii sau Sagetatorii.

Rac:
Acesti nativi pierd o gramada de timp in cautarea sufletului pereche. Vor intalni o multime de persoane care le vor rani sufletul sensibil. Pot avea casatorii de lunga durata cu natiivii din Taur sau Pesti. Vor avea casatorii scurte sau dificile cu Fecioarele sau Berbecii.

Leu:
Acesti nativi vor avea o casatorie fericita cu o persoana speciala. Pe plan amoros sunt foarte norocosi. Pot avea casatorii de lunga durata cu nativii din Balanta si Gemeni. Vor avea casatorii scurte sau dificile cu nativii din Taur sau Pesti.

Fecioara:
Nativii din Fecioara sunt rationali si sensibili cand vine vorba de casatorie, preferand un partener matur si responsabil. Pot avea casatorii de lunga durata cu nativii din Scorpion sau Capricorn. Vor avea casatorii dificile sau de scurta durata cu nativii din Rac sau Pesti.

Balanta:
Acesti nativi au o multime de pretendenti dar nu se grabesc, asteapta sa-si intalneasca sufletul pereche. Sunt predispusi la un mariaj fericit. Pot avea casatorii de lunga durata cu nativii din Sagetator si Leu. Vor avea casatorii dificile sau de scurta durata cu nativii din Scorpion sau Berbec.

Scorpion:
Scorpionii vor intalni o multime de obstacole in calea fericirii dar, datorita magnetismului cu care sunt dotati, acestia isi vor gasi in cele din urma linistea alaturi de persoana iubita. Pot avea casatorii de lunga durata cu nativii din Pesti sau Fecioara. Vor avea casatorii  dificile sau de scurta durata cu nativii din Balanta sau Varsator.

Sagetator:

Nativii din Sagetator au toate sansele sa se casatoreasca de doua ori. De aceea, vor avea o viata amoroasa destul de dificila. In general, isi vor gasi fericirea in strainatate. Pot avea casatorii de lunga durata cu nativii din Balanta sau Varsator. Vor avea casatorii scurte sau dificile cu nativii din Capricorn sau Pesti.

Capricorn:

Acestor nativi le este greu sa-si gaseasca marea iubire deoarece nu sunt prea deschisi din punct de vedere sentimental. Vor avea o singura casatorie, la maturitate. Pot avea casatorii de lunga durata cu nativii din Taur sau Fecioara. Vor avea casatorii scurte sau dificile cu nativii din Varsator sau Sagetator.

Varsator:
Acestor nativi le-ar placea sa-si calculeze viata amoroasa dar destinul le pregateste cate o surpriza din cand in cand. Trebuie sa invete sa-si asculte intuitia. Pot avea casatorii de lunga durata cu nativii din Berbec sau Sagetator. Vor avea casatorii dificile sau de scurta durata cu nativii din Scorpion si Capricorn.

Pesti:
Vor avea o viata amoroasa agitata, doua casatorii, cu o multime de schimbari neasteptate. Marea iubire este complicata, mai ceva ca in filme. Pot avea casatorii de lunga durata cu nativii din Rac sau Scorpion. Vor avea casatorii dificile sau de scurta durata cu nativii din Leu si Fecioara.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: