De ce isi tot schimba atitudinea

Cine nu este in cautarea de indicii despre cum s-ar putea intelege mai bine cu partenerul sau? Fie ca esti deja implicata intr-o relatie sau speri sa te apropii de cineva, cunoasterea Semnului Soarelui te poate ajuta sa intelegi mai bine comportamentul sau

Cine nu este in cautarea de indicii despre cum s-ar putea intelege mai bine cu partenerul sau? Fie ca esti deja implicata intr-o relatie sau speri sa te apropii de cineva, cunoasterea Semnului Soarelui te poate ajuta sa intelegi mai bine comportamentul sau schimbator. Daca inveti si care sunt elementele fixe asociate zodiei sale, vei putea sa intelegi mai bine starile barbatului iubit.

Semnele de Foc (Berbec, Leu, Sagetator)
Acesta este un element plin de viata, iar zodiile asociate sunt destul de aprinse! Partenerul tau de foc se aprinde in mod natural, iar cand este intr-o stare buna, este foarte sociabil, expresiv si gata pentru orice. Cand este intr-o stare foarte buna, este stapanul lumii si toti ceilalti sunt norocosi pentru ca traiesc alaturi de el. Cu toate acestea, semnele acestea vesele au si un buton de oprire si cand incep sa se termine, partenerul din aceste zodii poate deveni foarte distant. Observa semnele evidente care iti indica faptul ca flacara se stinge – energie putina, introvertire, toate sunt semne ca are nevoie de putin combustibil pentru a-si reveni.

Semnele de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn)
Semnele de Pamant sunt, simplu spus, cu picioarele pe pamant, iar starile lor foarte bune sunt subtile. Daca de regula sunt precauti si au o abordare realista asupra vietii, iti poti da seama ca sunt intr-o stare buna cand sunt ceva mai dispusi sa se deschida si sa isi arate adevarata apreciere pentru valoarea pe care o aduci in viata lor. Cu toate acestea, pot fi si una dintre cele mai schimbatoare zodii, asadar cand se vor simti tristi, iti vei da seama. Semnele ca partenerul tau este intr-o stare proasta includ faptul ca este suspicios la fiecare miscare a ta, este mai introvertit decat de obicei, iar cand vine vorba de probleme materiale, duc factorul zgarceiei la un nivel intolerabil.

Semnele de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator)
In mod normal nativii in aceste zodii comunica foarte bine, dar in acelasi timp pot fi uneori cu capul in nori, lucru care iti ingreuneaza captarea vibratiilor transmise tocmai de acolo. Partenerul tau in Semnul Aerului este animat, vorbeste ca o furtuna si este afectuos cu tine in public? Toti acestia sunt indicatori ai faptului ca moralul este ridicat. Totusi, daca ii lipseste curiozitatea cu privire la ce se intampla in jurul sau, cere sa fie singur si nu arata niciun interes ca ar vrea sa se mentina la curent – si sa iti spuna si tie – cu evenimentele actuale sau cu tendintele actuale, este posibil ca un lucru grav sa il afecteze.

Semnele de Apa (Rac, Scorpio, Pesti)
Se spune ca apele linistite sunt adanci, iar daca partenerul tau este un Semn de apa, stii ca acest lucru este adevarat. Barbatii acestor zodii nu prea arata ce simt, asadar, poate fi mai dificil decat la celelalte elemente sa iti dai seama cand sunt intr-o stare buna. Foarte sensibil si inchis, barbatul acestor semne nu se va urca pe acoperis sa strige sentimentele pe care le are; insa, intr-o stare buna, iti va da de inteles ce simte intr-un mod subtil. Ti-a adus flori, ti-a lasat un biletel sau te-a rugat sa ii spui ce ai facut astazi? Da, este bine dispus. Insa, sa stii cand este intr-o stare foarte proasta, nu mai este un lucru atat de dificil. Vei sti deoarece se va distanta de tine – meditand, incruntandu-se si tratandu-te cu raceala pana cand ceva il aduce din nou la suprafata.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: