Complimentul ce te maguleste in functie de zodie

Stiai ca ai ochi frumosi? O fraza foarte bine cunoscuta, nu-i asa? Este adevarat ca uneori complimentele te fac sa te simti foarte bine si ne face mereu placere sa le auzim. Dar oare ce tip de complimente te fac sa te simti cel mai bine? Iti place sa ti se vorbeasca despre frumusetea ta, despre inteligenta ta, despre carisma ta… sa vedem insa ce spune caracterul tau astro.

Berbec. Poti sa degajezi o anumita carisma si la asta lucrezi cel mai mult. Vrei sa fii remarcata cu o anumita clasa si cu o alura de mare doamna. Pe scurt, vrei sa te faci remarcata. Complimentul care te maguleste cel mai mult este cel care iti tinteste carisma. Iti place deci sa intimidezi barbatii.

Taur. Esti o femeie respectata si esti mandra de asta. Esti discreta in ceea ce priveste aventurile amoroase deoarece nu vrei sa fii catalogata si ai dreptate. Atunci cand intalnesti un barbat degajezi imaginea unei femei respectabile si cuceririle tale iti spun asta. Un lucru care iti face mare placere.

Gemeni. Ai o multime de puncte forte- esti o gospodina fara pereche, o femeie model si o amanta la fel. Complimentul care te maguleste – cand ti se spune ca esti buna de maritat, o buna viitoare sotie.

Rac. La fel ca si orice femeie, ai nevoie sa te simti linistita si sa placi. Un lucru foarte normal. Iti testezi si puterea de seductie. Si asta merge de minune. Esti cocheta, deci cel mai bun compliment- sa ti se spuna ca esti frumoasa.

Leu. Esti o persoana foarte lucida si inteligenta si lumea se poate baza pe tine oricand. Deci complimentul care te poate maguli este bineinteles – esti stralucitoare, fapt ce iti dovedeste ca nu esti o persoana oarecare.

Fecioara. Esti sensibila si senzuala si acest lucru nu trece neobservat pe langa pretendentii tai. Iei viata asa cum este si degaji o pofta de viata molipsitoare. Complimentul care te maguleste deci – esti o femeie plina de viata, infloritoare si minunata.

Balanta.
Esti vicleana si stii cum sa faci lucrurile sa mearga in favoarea ta. Un compliment deci care te maguleste – esti o femeie extrem de descurcareata.

Scorpion.
Acorzi o mare importanta fizicului tau si mai ales tinutelor vestimentare. Esti mereu fashion. Deci care poate fi oare complimentul care te maguleste – ca esti o fashion victim. Ti se potriveste de minune…

Sagetator.
Chiar daca ai fost un baietoi in copilarie, azi esti o femeie frumoasa si plina de clasa. Un compliment deci care te maguleste – esti o femeie pana in varful unghiilor. O adevarata baby doll.

Capricorn.
Esti o femei foarte mandra, pe care nu o opreste nimeni si nimic. Nu iti este nici teama sa te exprimi. Un compliment deci care te maguleste – esti o femeie extrem de naturala in toata splendoarea sa.  

Varsator.
Anii care trec nu si-au lasat amprenta asupra ta. Ai un moral de otel, un spirit tanar si o forma suprinzatoare. Complimentul de care ai nevoie – esti o femeie moderna.

Pesti.
Ai o viata aranjata, bine organizata, o colega agreabila si o gospodina model. Un compliment deci care te maguleste – esti o femeie model, o sotie pe care si - ar dori-o toata lumea.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: