Secretele unei casnicii fericite

Foloseste indiciile astrologice pentru a-ti imbunatati sansele de a avea o viata lunga impreuna cu partenerul tau... Secretele unei casnicii fericite alaturi de partenerul tau

Foloseste indiciile astrologice pentru a-ti imbunatati sansele de a avea o viata lunga impreuna cu partenerul tau...

O casnicie fericita, de durata, pare sa fie o bucurie rara, cel putin din punct de vedere kramic. Mai intai, felicitari pentru ca v-ati gasit! Nu sunteti casatoriti? Un parteneriat benefic pentru amandoi, de durata necesita aproape aceleasi principii de baza.
In astrologie,, casatoriile si toate parteneriatele majore (cu exceptia celor secrete) sunt guvernate de casa a Saptea (acea parte a cerului prin care Soarele trece in fiecare zi de la 4 p.m., pana la apus). Casa a Saptea este dominata de regula de diplomaticul si gratioul semn al Balantei. Balanta este un Semn Cardinal, potrivit pentru inceperea lucrurilor si auto-motivare. Si este si un Semn de Aer – intelectual, doritor sa vorbeasca, sa asculte si sa mentina deschisa comunicarea.

Haideti sa privim doar elementele: Foc, Pamant, Aer si Apa si sa vedem cum ne pot indica modul in care putem face o casnicie sa dureze!

Partenerul tau este un Semn de Foc? Pasiunea este numele jocului pentru Berbec, Leu si Sagetator. In afara dormitorului, dar si in acesta, partenerul tau simte nevoie sa isi exprime pasiunea. Este aproape imposibil sa descurajezi un Semnde Foc si nu este necesar sa ii incurajezi latura sa sociala. Hraneste aceasta pasiune intr-un mod pozitiv si nicio problema sau idee proasta nu va fi prea dificil de controlat. Berbecii in special au nevoie de laude si sinceritate. Leu tanjeste dupa admiratie. Sagetatorul raspunde cel mai bine la entuziasmul impartasit.

Partenerul tau este un Semn de Pamant? Siguranta este extrem de importanta pentru ca un nativ din zodia Taurului, Fecioarei sau Capricornului sa fie fericit. Visului partenerului tau este sa fii practic, responsabil si meticulos. Nimeni nu este perfect si ei stiu asta, insa apreciaza efortul. Taurului ii place confortul si putin stil. Daca vei cumpara ceva ce te depaseste financiar, Taurul te va ierta. Fecioara apreciaza lucrurile marunte – gesturile care ii arata constant ca il(o) iubesti. Capricornul uraste risipa si extravaganta, dar admira cumpatarea si insistenta.

Partenerul tau este un Semn de Aer? Comunicare ii face fericiti pe nativii nascuti in zodia Gemenilor, Balantei sau Varsatorului. Cel mai rau lucru pe care il poti face este sa nu mai vorbesti, asadar mentine dialogul si asculta pentru a putea mereu sa dai un raspuns profund si nou. Gemenii doresc sa fie mereu intretinuti si sa nu se plictiseasca niciodata. Balanta doreste calm si armonie pentru toata lumea, dar mai ales pentru voi doi. Varsatorul poate parea distant, insa isi doreste o discutie intelectuala ce poate ajuta umanitatea, dar si pe voi doi.

Partenerul tau este un Semn de Apa? Emotiile, sinceritatea si sentimentele sunt extrem de importante pentru Rac, Scorpion si Pesti. Nicio logica sau problema reala nu poate concura cu dragostea si devotamentul. Racii, in special, pretuiesc legaturile cu familia. Scorpionul isi doreste angajament total. Pestii pot parea lipiciosi si ca se agata de tine, insa daca ii asiguri tandru de dragostea ta, nu mai au nevoie de altceva.

Daca stii care este Semnul Zodiacal al descendentului in astrograma natala (semnul care conduce propria ta Casa a Saptea), atunci ai descrierea partenerului pe care crezi ca trebuie sa il ai. Din experienta insa, arareori stim ce este mai bine pentru noi. Un partener mai dificil sau care ne provoaca poate sa merite suferinta si iti poate oferi o viata mult mai bogata.

Tineti minte, vointa si deciziile personale sunt mai importante si mai puternice decat orice horoscop sau harta de compatibilitati. Asadar, incearca sa iti cunosti mintea si inima. Unele casnicii s-ar putea sa nu fie destinate sa rexiste o vesnicie. Insa altele, sunt.

Parafrazand pe H.L Mencken, indiferent ce se spune despre casnicie, ramane una dintre cele mai bune cai prin care doua persoane ajung sa se cunoasca cu adevarat! Asadar, fie ca mariajul vostru (sau parteneriatul) sa fie armonios si plin de impliniri!

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: