Aromaterapia si astrologia

Universul fascinant al aromaterapiei cu ale sale uleiuri esentiale naturale si autentice au darul de a ne face mai relaxati, mai temperati si mai energici. Aromele vindecatoare si esentele trateaza anumite afectiuni, ne ajuta sa facem mult mai putine greseli, ne ajuta sa tinem sub control stresul…

Aromaterapia contribuie la tratamentele afectiunilor si la stimularea moralului prin intermediul uleiurilor. Masajul cu uleiuri esentiale, dusurile aromatizate ajuta pielea sa transfere efectele benefice ale aromelor spre sistemul nervos si sistemul muscular si au drept principal obiectiv tonifierea si relaxarea corpului.

Uleiurile esentiale isi au originea in plante sau in radacina si frunzele acestora si se evapora la o anumita temperatura. Aceste uleiuri au un rol antibacterian si stimuleaza anumite organe.

Aromaterapia trateaza afectiuni precum stres, oboseala si apatie. Uleiul de lavanda este ideal pentru Berbec.  Uleiul esential de busuoic sporeste vointa iar cel de piper sporeste ambitia.

Esenta de trandafir i se potriveste de minune Taurului. Roinita il ajuta sa nu mai fie melancolic sau pesimist iar ghimbirul ii influenteaza in mod pozitiv entuziasmul.

Racului ii place liliacul si santal alb ce au efecte pozitive asupra concentrarii. Ceaiul are drept obiectiv calmarea iar chihlimbarul il ajuta sa nu fie depresiv.

Leul are drept esenta portocalul. Pentru a controla stresul, Leul trebuie sa foloseasca balsam de Peru care ii va aduce pace interioara.

Zambila este reprezentativa pentru Fecioara. Gardenia ii confera armonie in relatia de cuplu si trandafirul pace interioara.

Irisul o determina pe Balanta sa nu mai fie depresiva si zambila ii aduce armonia si fericirea deplina in relatia de cuplu.

Aromele sublime ale florilor salbatice sunt caracteristice Scorpionului. Tuberoza ii sporeste Scorpionului capacitatea intelectuala si cedrul il ajuta sa combata oboseala cronica.

Sagetatorul adora aroma de busuoic si floarea de bumbac ce au drept obiectiv principal sa ii aduca succesul atat din punct de vedere financiar, sentimental cat si profesional.

Principala esenta a Capricornului este caprifoiul. Narcisa galbena ii confera Capricornului incredere in fortele proprii si control, zambila aduce armonie in relatia de cuplu iar menta salbatica trateaza un numar destul de mare de afectiuni.

Aroma de trandafir ii corespunde Varsatorului. Pinul ii aduce Varsatorului linistea de care are atata nevoie iar musetelul ii aduce calm si echilibrul in absolut toate domeniile vietii.

Pentru Pesti, glicina este principala esenta. Canepa este capabila sa ii calmeze in orice situatie iar floarea de portocal ii aduce succesul material de care are atata nevoie.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: