Ce zodie te va insela?

Raspunsul la intrebare "Ce zodie probabil ca ma va insela?" este "Toate zodiile". Insa inainte sa intri in panica, trebuie sa intelegi ca nu exista o zodie cu probabilitate mai mare de a insela. Important este ce anume determina fiecare zodie sa insele.

Unele zodii vor sa se distreze si vor sa vada si sa incerce ceea ce nu au. Unele sunt pur si simplu nefericite datorita unei situatii privite in acel moment ca fiind negativa si au sentimentul de singuratate si neglijare. Multi dintre cei care inseala au probleme legate de stima de sine si cauta pe cineva care sa ii faca sa se simta mai atragator. Si da, unii sufera de excitare cronica.

Nativii Berbec intra in categoria celor distrati. Berbecii simt cu propria fiinta, au nevoie de atentie si astfel intra si in categoria celor cu probleme de stima. Multe flirturi sunt doar emotionale sau deoarece vor sa vada daca au parte de acceptare. Desi este o zodie infocata, multi nativi Berbec fug de atractiile interzise. Ei pot lua totusi in considerare infidelitatea daca partenerul a fost infidel.

Nativii Taur sunt cunoscuti pentru loialitatea lor, insa, la fel ca nativii Berbec, isi pot insela partenerul daca acesta este infidel sau exista suspiciunea de infidelitate. O situatie negativa pentru Taur este atunci cand primesc prea putina atentie, afectiune, atingere. Inselarea completeaza senzatia de singuratate si neglijare pentru aceasta zodie iubitoare, tandra.

Pentru nativii Gemeni, dorinta nu ii motiveaza, ci mai ales inselarea intelectuala sau conversatiile intime, ii motiveaza mai mult decat sexul. La fel si incitarea, pentru aceasta zodie mreu nelinistita. De asemenea, atunci cand nativii Gemeni se simt neglijati sau singuri, cauta o personalitate inrudita cu care s aimpartaseasca interesele.
Racul este o alta zodie loiala, expusa sentimentului de vinovatie, asadar motivatia pentru inselare nu este mare. Daca au o relatie, adeseori se implica in povesti sentimentale incurcate. Acest visator are probleme legate de stima de sine si este usor de impresionat daca are nevoie sa alunge senzatia de gol.

Infocatul Leu tanjeste dupa emotii. Si el intra in categoria celor cu probleme legate de stima de sine din cauza nevoii de a fi in centrul atentiei. O parte sunt excitati de la natura si considerandu-se cei mai buni amanti, simt ca trebuie sa demonstreze acest lucru. Nativii Leu sunt in special vulnerabili la crizele varstei mijlocii, fiind atrasi de persoane cu cel putin 20 de ani mai tinere deoarece vor sa simta din nou tineretea.

Nativul Fecioara poate si el insela emotional. In aceasta idee vorbim despre o aventura mintala, nu fizica. Nu este nevoie sa spunem ca nativul Fecioara este expus puternic sentimentului de vinovatie. Motivatia pentru a insela poate fi aceea ca a facut tot posibilul pentru a face relatia sa mearga, dar se intoarce spre altcineva din cauza frustrarii.

Balantei ii place sa faca pe plac. Nativii acestei zodii au principii puternice, instincte clare si iau angajamentul in serios, asadar nu sunt in fruntea listei celor care inseala. Cu toate acestea, este o zodie careia i se pare dificil sa spuna nu si are un potential periculos de flirtrare. Balantele au nevoie de afectiune si atentie. Ar putea cadea prada fanteziei ca vor gasi dragostea infinita, asadar majoritatea nu accepta usor ideea de a insela.
Pasionat si misterios, nativul Scorpion are o reputatie proasta cand vine vorba de fidelitate. Cu un sex appeal puternic, sunt acuzati fie ca inseala fie ca nu. Scorpionii intra in categoria celor care au nevoie de emotii puternice, intrucat le place intriga activitatilor clandestine. Au un apetit fizic puternic pe care multi nu il pot controla. Si acesta este un exemplu de peroana care cauta sa se razbune daca partenerul il inseala.

Nativul Sagetator intra si el in categoria celor care au nevoie de emotii puternice. Se intreaba daca ar putea fi altcineva sau o aventura mareata, pasionala, chiar la pasul urmator. Un romantic incurabil, cu privire fixa, adeseori are necazuri atunci cand un flirt inocent duce la ceva mai mult. Se panicheaza cand pasiunea se amplifica, motiv pentru care incearca sa faca ce e bine intr-o relatie stabila.

Problema nativilor Capricorn este stima de sine atunci cand vorbim despre lipsa de respect si a iubirii. O parte din nativii acestei zodii considera sexul „indecent” si astfel incitant. Majoritatea nativilor Capricorn descopera faptul ca grijile pe care si le fac duc la disparitia sentimentului de aventura. SI aceasta zodie este macinata de sentimentul de vinovatie si isi poate controla pasiunea „interzisa”.

Nativii Varsator trebuie sa aiba parte de multa atentie si sa aiba sentimentul ca este nevoie de ei. Adeseori Varsatorii sunt cei inselati deoarece partenerii sunt in cautarea romantismului. La fel ca in cazul Gemenilor, inselatul se produce la nivel intelectual sau emotional,si nu sexual sau fizic.

Motivatia nativilor Pesti este stima de sine. La fel ca in cazul Leului, pot fi atrasi intr-o criza a varstei mijlocii. Cand isi dau seama ca viata este scurta, nu vor sa se maturizeze si se intreaba „Unde e magia?”. La fel ca Scorpionii, Pestii sunt atrasi de mister si lucruri clandestine. Avand o fire romantica, pot considera ca o atractie fata de o persoana noua este mana sortii.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: