Infidelitatea semnelor de foc: Berbec, Leu, Sagetator

Focul este elementul schimbator si imprevizibil. Semnele de foc sunt dotate cu o mare putere de seductie, magnetismul fiind atuul major de care profita in toate circumstantele. Unele semne astrologice sunt mai predispuse spre a fi infidele decat altele. Haideti sa vedem cat sunt de infidele semnele de foc. Astrologii sunt de parere ca cele mai tentate zodii de a insela sunt cele cu ascendent in Soare, Venus, Marte si Luna.

Infidelitatea zodiei Berbec:
Berbecul cauta provocarile. Berbecii pot fi definiti drept persoane care nu cunosc loialitatea. Berbecii sunt parteneri puternici, curajosi si nerabdatori. Berbecii sunt partizanii expresiei: in dragoste totul este permis. Se indragostesc foarte usor, le place sa faca dragoste cu un partener care nu le impartaseste idealurile.

Barbatii Berbeci sunt posesivi si gelosi, incapatanati si mandri. Le plac femeile fragile si frumoase pe care sa le poata domina. Au nevoie sa flirteze pentru a-si testa puterea de seductie. Dar, de la flirt pana la infidelitate este un singur pas. Daca partenera lor este distanta, nu ii acorda atentie, Berbecul este infidel. Deci, un barbat care are Soarele, Venus sau Marte in Berbec nu este cea mai buna alegere pentru o casatorie.

Infidelitatea zodiei Leu:
Exista doua extreme in legatura cu Leii: pot fi cei mai fideli din lume sau pot sa-si tradeze extrem de usor partenera. In cazul in care lucrurile nu mai merg, pun punct cu demnitate. Leii stiu sa lupte pentru partenera lor, stiu sa o respecte. Leii isi doresc sa fie apreciati de catre partenerii lor, vor sa stie mereu ceea ce simt. Leii sunt considerati barbati frumosi care stiu sa faca o buna impresie.

Contrar celorlalte semne astrologice, Leii se bucura de un atu major, stiu sa faca bani, fie lucrand pentru altii, fie conducand propria lor afacere. Reprezentantii acestui semn au pasiuni pe termen lung dar pot fi extrem de loiali in cadrul unei relatii. Chiar daca sunt fideli, Leii simt nevoia sa flirteze pentru a-si testa capacitatea de seductie. Leii nu vor sta intr-o relatie in care sunt criticati in permanenta. Daca dorintele sexuale nu le sunt implinite, vor insela cu siguranta. Inseala cu usurinta dar prefera sa aleaga despartirea decat infidelitatea.

Infidelitatea zodiei Sagetator:
Barbatii din aceasta zodie au un caracter dublu: sunt persoane aventuriere, superficiale carora le place libertatea sau sunt niste persoane care isi iubesc familia si casa, acestea fiind cele mai importante pentru ei. Sagetatorul poate avea pe parcursul vietii sale un caracter dublu: in timpul adolescentei poate fi un aventurier cu sentimente pasagere dar, dupa casatorie, este sotul si tatal perfect, partenerul fidel.

Sagetatorii sunt persoane amabile si simpatice care stiu sa-si traiasca viata. Deci, este imposibil sa nu adori Sagetatorul. Sagetatorii se plictisesc destul de repede si, chiar daca nu vor doar sex, le place varietatea si stimulatia intelectuala si fizica. Sagetatorii sunt persoane sincere si directe. Barbatilor Sagetatori nu le este teama sa spuna adevarul in caz de tradare. Contrar Balantei careia ii place sa faca glume, Scorpionului care este mai misterios, Sagetatorul spune intotdeauna adevarul chiar daca risca o despartire.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: