Profilul tau sexual in functie de semnul astrologic

Descopera-ti profilul sexual in functie de semnul astrologic in care te-ai nascut dar si care sunt partenerii tai sexuali ideali.

Berbec:
Sexualitatea Berbecului este directa, fara complexe, fara artificii. Berbecul are nevoie de noutate in permanenta, ceea ce face din el adesea un partener infidel. Nu are fantezii deoarece nu ii plac lucrurile inaccesibile. Ii place sa faca dragoste in locuri insolite. Parteneri sexuali ideali: Balanta, Berbec, Scorpion, Taur.

Taur:
In cazul Taurului, sexualitatea si dragostea merg mana in mana. Este cel mai senzual semn astrologic, emana un erotism puternic. Exceleaza in arta mangaierii, ii place sa isi satisfaca partenerul. Parteneri sexuali ideali: Scorpion, Pesti, Balanta.

Gemeni:
Gemenii vor totul sau nimic. Sunt creativi, capabili sa puna in scena cele mai indraznete scenarii sexuale. Ii place sa isi puna in aplicare fanteziile. Parteneri sexuali ideali: Gemeni, Sagetator, Scorpion.

Rac:

Pentru a se deschide, Racul are nevoie de confort si securitate. Dupa el, o noapte de iubire trebuie sa fie rafinata si tandra. Sexualitatea sa este schimbatoare si capricioasa. Parteneri sexuali ideali: Berbec, Leu, Capricorn.

Leu:

Leul are un mare apetit sexual si da dovada de un magnetism sexual puternic. Adora sa se simta dorit, este mandru de corpul si farmecul sau, ii place sa primeasca complimente. Parteneri sexuali ideali: Gemeni, Scorpion, Varsator.

Fecioara:
Fecioara are o sexualitate exigenta. Rezervata si pudica, Fecioara este neindemanatica cand vine vorba de sexualitate. Nu se lasa purtata de val insa adora sa fie surprinsa de partener. Parteneri sexuali ideali: Pesti, Scorpion.

Balanta:
Balanta are o sexualitate expresiva si calduroasa. Balanta simte nevoia sa fie placuta si cucerita. Trebuie sa se simta increzatoare pentru a-si dezvalui fantasmele. Parteneri sexuali ideali: Gemeni, Sagetator, Varsator.

Scorpion:
Scorpionul este semnul sexualitatii prin excelenta. Energia sa sexuala este atat de puternica, ii place sa faca dragoste cat mai des cu putinta. Parteneri sexuali ideali: Scorpion, Taur, Rac.

Sagetator:

Sagetatorul poate sa faca diferenta intre sentimente si placerea carnala. Secretos, aventurier si spontan, Sagetatorului ii place sa varieze placerile. Parteneri sexuali ideali: Scorpion, Rac, Pesti.

Capricorn:
Capricornul este unul din cele mai generoase semne. Placerea este motorul care il pune in miscare, este deschis si imaginatia sa se exprima liber. Parteneri sexuali ideali: Scorpion, Pesti, Taur.

Varsator:
Varsatorul este tandru, natural si spontan. Nu se multumeste cu o viata sexuala banala, energia sa sexuala depinde de relatia sa afectiva. Parteneri sexuali ideali: Leu, Varsator, Pesti.

Pesti:
Pestilor le place sa seduca, are o imaginatie bogata, se hraneste cu placerea de care are parte alaturi de partener, ii place sa isi puna in aplicare fanteziile. Parteneri sexuali ideali: Fecioara, Taur si Scorpion.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: