Caracterul barbatilor in functie ziua nasterii

Descopera caracterisiticile personalitatii barbatilor in functie de numerologie si de ziua nasterii acestora. Cum ne influenteaza numerologia personalitatea? Care sunt caracteristicile zilei tale de nastere?

Caracterul barbatilor nascuti Lunea: Barbatii nascuti Lunea sunt sensibili si creativi, care isi cauta partenera ideala. Sunt persoane care au nevoie de iubire, intelegere, romantism, de armonie in cadrul cuplului. Barbatii nascuti Lunea urasc singuratatea.

Caracterul barbatilor nascuti Martea: Barbatii nascuti Martea sunt respectuosi si amabili, mereu in cautarea admiratiei celorlalti. Acestia isi doresc sa-si seduca partenera de viata, isi doresc o viata mai luminoasa si mai palpitanta.

Caracterul barbatilor nascuti Miercurea: Barbatii nascuti Miercurea sunt sinceri pe plan sentimental. Acestia isi exprima emotiile si sentimentele in mod deschis, se implica total in relatia de cuplu. Atentie, doamnelor si domnisoarelor, barbatii nascuti Miercurea sunt niste parteneri fideli si loiali.

Caracterul barbatilor nascuti Joia: Barbatii nascuti Miercurea isi schimba extrem de rapid parerile. Acestia adora aventurile si experientele noi. In cadrul cuplului, sunt niste persoane care isi doresc independenta si și libertate.

Caracterul barbatilor nascuti Vinerea: Barbatii nascuti Vinerea sunt persoane echilibrate si realiste. Cel mai important lucru pentru ei este sa aiba o relatie de cuplu stabila, de durata. Sunt creativi, apreciaza arta si muzica, sunt extrem de romantici din punct de vedere sentimental.

Caracterul barbatilor nascuti Sambata: Barbatii nascuti Sambata sunt independenti si individualisti. Sunt niste parteneri imprevizibili, sensibili si misteriosi, care nu-si arata niciodata emotiile sau sentimentele, mai ales in cadrul relatiei de cuplu. Nu le place sa faca declaratii de dragoste, nu au incredere in sexul opus.

Caracterul barbatilor nascuti Duminica: Principalele caracteristici ale domnilor nascuti Duminica sunt: ambitia, responsabilitatea si autoritatea. Sunt niste persoane care iau intotdeauna initiativa si care vor intodeauna sa-i impresioneze pe ceilalti prin intermediul curajului si autoritatii lor. In schimb sunt extrem de protectivi cu jumatatea lor, sunt extrem de sensibili la sentimente.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: